text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set Eco Prosafe VW Crafter High Roof (H2) 4 tverrbjelker

Ref.nr.:   1000011434 |  Match code: STS 2.0 VWCR OS15 |  EAN: 4045294739072
 • Utvider lasterommet ditt og reduserer behovet for kjøring
 • Last langt og stort lastegods sikkert på taket
 • Spar tid med den enkle håndteringen
 • Lastesikringssystem ProSafe integrert
 • Minimal egenvekt tillater maksimal last
 • Utvendige mål (LxBxH)
  1.900 x 288 x 110 mm
 • Vekt
  16,00 kg
 • Kommer snart 20.10.2023
NOK 7 107,00

ink. NOK 1 421,40 moms (netto NOK 5 685,60). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Et integrert lastsikringssystem er allerede inkludert i TopSystem Set Eco Prosafe VW Crafter High Roof (H2). ProSafe er integrert i hele tverrprofillengden på TopSystem takstativet. Som resultat kan ProSafe lastestroppene enkelt og raskt hektes inn i hele overflaten uten at du trenger ekstra tilbehør. Ved å feste gummiinnsatser på tverrbjelkene hindrer vi i tillegg lasten fra å skli, men beskytter den også mot skade. Prosafe er Sortimo sitt profesjonelle lastsikringssystem. Det kan brukes på bilprodusentens originale surrepunkter, på Sortimo bilinnredningen og på integrerte surrepunkter i gulvet. Ved å ettermontere ProSafe på takstativet har du nå et integrert lastesikringssystem for hele kjøretøyet, det vil si at ett system passer alle.

 

TopSystem Set Eco ProSafe VW Crafter high roof (H2 kan installeres på følgende kjøretøytyper:

- VW Crafter, per modellår 2006, Akselavstand 3665 og 4325 mm, høyt tak (H2).

settet består av tre tverrgående bjelker med en lengde på 1550 mm, slik at takflaten kan utnyttes fullt ut. TopSystemet sikrer dermed at maskimale lasteområdet står til din disposisjon.

Monteringsmaterialet og støttebena er allerede inkludert i TopSystem Set Eco ProSafe.

Med dette settet åpner du et nytt lagerrom for din varebil. Takstativet Sortimo TopSystem gir deg ikke bare ekstra lasteflate på biltaket, men gjør det også mulig med sikker transport av plasskrevende og lange gjenstander. Den minimale egenvekten til takstativet ved lett konstruksjon, gjør det mulig med maksimal last. Bæreevnen til Sortimo TopSystem ligger på opptil 50 kg per tverrdrager. Her må man i tillegg ta hensyn til kjøretøyets maksimale taklast. Videre har TopSystem en lang levetid takket være det korrosjonsbestandige materialet. Det integrerte surresystemet ProSafe gjør det mulig med enkel og rask sikring av lasten på høyeste nivå. Med tilbehøret TopSystem, som for eksempel lastbegrenseren (art.-nr.: 1000005398) utvider du ditt takstativ med en praktisk hjelp, som gjør at lastsikringen på taket kan gjøres ennå enklere for hånd – slik at du er raskere under veis og hos dine kunder. Ved de viste bildene er det snakk om eksempelbilder, som kan avvike fra det valgte kjøretøyet. Sortimo anbefaler montering av en Sortimo-avdeling, en Sortimo-stasjon eller en sertifisert monteringspartner. Hvis du ønsker en individuell konfigurasjon med ytterligere tilbehørsprodukter som f.eks. en stigebakløft eller vange, vennligst ta kontakt (gratis hotline 0800 76 78 466) med oss.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Lengde i mm 1550
Vekt 16,00 kg
Materiale(r) Aluminium
Rustfritt stål
PA6
stål
Utførelse 4 Querträger
Variant Tverrbjelke ProSafe
Kjøretøyprodusent Volkswagen
Kjøretøymodell Crafter 2006
Akselavstand i mm 4325
3665
3250
Takform Høyt tak
Takform Produsentens navn H2
Type drivverk Bakhjulsdrift/firehjulsdrift
Variant med bakre åpning Vingedører
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads