text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick Bæremeis til Belte S/M

Ref.nr.:   6000015243 |  Match code: PC STG S M |  EAN: 4014599453587
 • Polstret Bæremeis/Sele, størrelse S/M
 • stropplengde 90–125 cm, trinnløst justerbart
 • utfyller ProClick verktøybeltet for ergonomisk belastningsfordeling
 • på kroppsfestet for ProClick-holderen og innebygde rom for verktøy.
 • Utvendige mål (LxBxH)
  370 x 150 x 80 mm
 • Vekt
  0,39 kg
 • Farge
  Svart
  Sortimo Blå
 • På lager
NOK 817,63

ink. NOK 163,53 moms (netto NOK 654,10). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

ProClick-skulderbeltet er et ideelt tillegg til ProClick-verktøybeltet. Karabinkrokene på de justerbare beltene gjør at beltet raskt og enkelt kan festes til D-ringen på verktøybeltet. Dette fordeler belastningen perfekt på verktøybeltet og hjelper deg å utføre arbeidet mer ergonomisk med ProClick verktøyposer.

Den pustende mesh polstringen i skulderområdet forbedrer også komfort, spesielt under langt og intensiv arbeid. To innebygde spolesløyfer gjør det også mulig å feste ProClick-holderen. ProClick verktøyvesker kan dermed også brukes på brystnivå, slik at verktøyene alltid er innenfor rekkevidde. Andre rom gir plass til andre verktøy, for eksempel skrutrekkere og penner på brystbeltet.

Den innebygde hengeløkken betyr at skulderbeltet kan henges direkte på Sortimo bilinnredningssystem, enten på Globelyst4 eller SR5 sidevangene, når det ikke er i bruk, og det er umiddelbart klart for neste jobb.

Str. S/M beltene kan justeres trinnløst fra 90 til 125 cm. Det polstrede området har en lengde på 42 cm.

Leveringen inkluderer: Skulderrem S/M, uten ProClick-verktøybelte.

ProClick-systemet er en ny produktserie til mobilt arbeid som føyer seg sømløst inn i arbeidshverdagen til håndverker og serviceteknikere. Sammen med "Joint Venture" selskapet BS Systems har Sortimo og BOSCH utviklet produktserien ProClick for å bære verktøy og arbeidsmateriell rett på kroppen ved hjelp av tekstillommer. Den føyer seg også perfekt inn i EcoSystemet til Sortimo og BOSCH. Dette betyr at den er kompatibel med en mengde av produktene som allerede er tilgjengelig fra Sortimo og BOSCH – helt uavhengig av merket. Ubegrensede muligheter med ett klikk: Det patenterte systemet består av to vesentlige elementer: ProClick-holderen og krokene. Man fører de to delene sammen og det klikker én gang, hvilket betyr at krokene er låst fast og sitter trygt. ProClick-systemet er anvendelig for så godt som enhver arbeidssituasjon. Lommene kan nemlig ikke bare festes i ProClick-holderen ved hjelp av krokene, men også i de allerede velkjente Sortimo ProSafe-hullene. Dermed kan ProClick-produktene også brukes som tilbehør i bilinnredningen – eller altså er bilinnredningen et praktisk oppbevaringssystem for ProClick-lommene som tas med til arbeidsstedet for bruk på verktøybeltet. I tillegg til de beskrevne festemulighetene i bilinnredningen, har også andre Sortimo-produkter, som AutoAssistent eller C-BOXX, også festemuligheter for ProClick-lommer. Det betyr at de også her kan festes raskt og enkel, og slik skaper utvidede oppbevaringsmuligheter. ProClick-lommene er tilgjengelige i forskjellige størrelser og utførelser. De består av robust polyester (1000 den) og er utstyrt med praktiske inndelinger, løkker og fester, slik at verktøy og forbruksmateriell kan få fast plass og blir lette å finne. I kombinasjon med verktøybeltet gir ProClick-lommene perfekt oversikt over arbeidsmateriell, og kan forhåndsfylles og skiftes ut på et blunk. Refleksstripene langs sidene gjør dem synlige selv i mørket og byr samtidig på ekstra beskyttelse for deg – særlig i de mørke vintermånedene.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Utvendige mål (LxBxH) 370 x 150 x 80 mm
Vekt 0,39 kg
Materiale(r) Polyester
ABS
Stål
Maksimal belastning 24 kg
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads