text.skipToContent text.skipToNavigation

sContainer 1900 EL

Ref.nr.:   1000013963 |  Match code: SCON 1900 EL |  EAN: 4045294811792
 • Mobilt lager med valgfritt reolsystem
 • Minimal gulvflate, maksimal plassutnyttelse
 • Perfekt integrasjon i transport- og logistikkjeder
 • Lave innkjøps- og vedlikeholdskostnader
 • Kan låses med elektronisk kombinasjonslås
 • Utvendige mål (LxBxH)
  1.200 x 800 x 1.900 mm
 • Vekt
  147,00 kg
 • Kommer snart
  14.08.2024
NOK 48 477,13

ink. NOK 9 695,43 moms (netto NOK 38 781,70). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

sContaineren 1900 EL er et mobilt, låsbart lager som passer inn i alle transport- og logistikkjeder, takket være grunnflaten i europallformat. Med omfattende tilbehør og mange tilpasningsmuligheter gir den mange muligheter for å lagre verktøy og materialer. 

sContainer EL er utstyrt med en elektronisk kombinasjonslås som kan brukes til å angi forskjellige rettighetsnivåer, f.eks. ved bruk av flere sContainere. 

Stativet danner en massiv ramme med en tillatt last inntil 500 kg. Overflaten består av pulverlakkerte stålplater. En plasthette utgjør en pålitelig beskyttelse mot inntrengning av regnvann. Det innvendige rommet er lett tilgjengelig på grunn av en bred dør. Som gulvbelegg brukes det motstandsdyktige SoboGrip-gulvet. Det enestående er at komponentene i SR5-bilinnredningen kan installeres innvendig, og slik sørge for en optimal organisering og ekstra lastsikring. Ikke bare er grunnflaten lik som på en europall, det er også gulvkonstruksjonens geometri, hvilket betyr at sContaineren enkelt kan flyttes med standard gaffeltrucker. I tillegg kan containeren utstyres med kranøyer for å kunne transporteres komfortabelt og trygt over flere etasjer.  Dens mulige bruksområder er like forskjellige som funksjonene til sContainer. Den kan være både et supplement og et alternativ til konvensjonelle varebiler. I en direkte sammenligning er de lave innkjøps- og vedlikeholdskostnadene uslåelige. Spesielt på langvarige byggeplasser kan det være fornuftig å lagre verktøy og materialer i en sContainer på byggeplassen, istedenfor å kjøre disse frem og tilbake hver dag. sContainer er også et interessant alternativ i indre byområder, der det er vanskelig å kommet frem med varebiler. De ansatte står derfor fritt til å velge transportmiddel for å reise til og fra byggeplassen.  sContaineren er også godt egnet innen service og vedlikehold: Den sendes direkte til stedet, montøren er fleksibel angående reise frem og tilbake, og har muligheten til å lagre verktøyet sitt trygt og komfortabelt rett på arbeidsstedet. I tillegg tilbyr sContaineren en stor flate til firmalogoer og reklame, som kan lages med dekorkonfiguratoren mySortimo graphics. På denne måten blir oppbevaringsplassen et ideelt og prisgunstig reklamemedium.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Utvendige mål (LxBxH) 1.200 x 800 x 1.900 mm
Innvendige mål (LxBxH) 1.069 x 711,5 x 1.625 mm
Vekt 147,00 kg
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads