text.skipToContent text.skipToNavigation

Metallkoffert WM 350, tom

Ref.nr.:   5228710 |  Match code: MM 350 |  EAN: 4014599228710
 • Forenkling av arbeidet takket være enhåndsbetjening
 • Innvendig rom som kan tilpasses individuelt
 • Kan integreres i alle transportløsninger fra Sortimo
 • Skuminnlegg minimerer forstyrrende slamrelyder
 • Høy brukerkomfort
 • Ytre mål (LxBxH)
  440 x 330 x 170 mm
 • Vekt
  3,68 kg
 • Farge
  Blå
 • På lager
NOK 1 558,13

ink. NOK 311,63 moms (netto NOK 1 246,50). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

WM 350 metallkofferten overbeviser med sitt pålitelige, praktiske og tidløse organisasjonssystem. Med det valgfrie skilleveggsettet (article no. 49232991), kan interiøret deles individuelt i felt. Dette betyr at du kan organisere og trygt lagre forbruksvarer og verktøy på en trygg måte og under transport til arbeidsstedet. Til og med høy tilleggsbelastning, som for eksempel elektriske enheter som boremaskiner og vinkelslipere oppfyller ingen begrensninger når det gjelder funksjonell transport.

Bærekomfort, praktisk enhåndsbetjening med en 120 graders stoppbrakett på dekselet og fleksibiliteten i organisasjonen skaper en høy standard for arbeidsevne. På insiden av lokket på metallkofferten er det et standard skuminnlegg som forhindrer blanding av innholdet i kofferten, og som beskytter mot skader.

Ved bruk av koffertskinner, koffertskuff eller hylleskinner så kan metallkoffertene integreres inn i bilinnredningen fra Sortimo og WorkMo Module.

Anordningen av innsatsboksene kan endres vilkårlig, og du kan også til enhver tid ta ut enkelte innsatsbokser. Ut over dette har du med innsatsboksene alltid oversikt over aktuell beholdning av smådeler og forbruksmidler. Dette gjør at du kan reagere på mangler i tide, og unngå nedetid.
Metallkofferten overbeviser som pålitelig og praktisk ordningssystem. Høy last og tungt utstyr er ingen begrensning når det gjelder funksjonalitet. Praktisk enhåndsbetjening med 120 graders anslagsvinkel på lokket og det fleksible indre arrangementet gir maksimal forenkling av arbeidet. Det ergonomisk formede bærehåndtaket på forsiden gjør at metallkofferten er komfortabel å håndtere og gir deg en spesielt behagelig bærekomfort. Lokkinnlegget av skum lukker innsatsboksene på oversiden og hindrer at innholdet i dem blandes.  Metallkofferten kan problemfritt integreres i Sortimo bilinnredninger og WorkMo-moduler.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Ytre mål (LxBxH) 440 x 330 x 170 mm
Innvendige mål (LxBxH) 421 x 316 x 169 mm
Vekt 3,68 kg
Materiale(r) Stål
Maksimal belastning 12 kg
Variant tom
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads