text.skipToContent text.skipToNavigation

LS-BOXX 306 G inkl. 2 x i-BOXX 72 + IB

Ref.nr.:   1000018326 |  Match code: LS 306 G +I-72+IB |  EAN: 4045294909338
 • inkluderer 2 i-BOXXer med innsatsbokssett 10 no. H63
 • Individuelle innsatser med skuffefunksjon
 • Kan tilpasses bransjespesifikke krav
 • Stablingsbar takket være innovativt klikksystem
 • Kan integreres i alle transportløsninger fra Sortimo
 • Utvendige mål (LxBxH)
  357 x 442 x 322 mm
 • Vekt
  6,84 kg
 • Farge
  Sortimo CoolGrey
 • På lager
NOK 3 274,63

ink. NOK 654,93 moms (netto NOK 2 619,70). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Denne LS-BOXX 306 G har to i-BOXXer 72 G og tilbyr forskjellige oppbevaringsalternativer for sikker og ryddig transport. Oppbevar verktøy eller maskiner i den øvre delen av basecontaineren, og innsatsene nedenfor med styreskinner har to i-BOXXer 72 G inkludert innsatsbokser.
(Innsatsbokssettet inneholder: 1x innsatsboks 1.5x5 H63 inkludert 2 skillevegger, 3x innsatsbokser 1x1 H63, 2x innsatsbokser 1x2 H63, 2x innsatsbokser 2x2 H63, 1x innsatsbokser 2x3 H63, 1x innsatsbokser 1x4 H63, 2x skillevegger IB 1x0 H63, 2x skillevegger IB 2x0 H63)
i-BOXXer 72 G inkludert innsatsbokssett er små og intelligente løsninger for sortering og sikker transport av små komponenter. Du har nå alltid festematerialene og arbeidsutstyret du trenger på arbeidsplassen, så vel som maskiner og verktøy. Det utmerkede organisasjonssystemet betyr at du sparer flere turer frem og tilbake fra varebilen din for å søke etter ting, noe som gir et perfekt organisert inntrykk på kunden din. Den største fordelen med i-BOXXer 72 G: De har et gjennomsiktig lokk slik at innholdet i boksen er alltid synlig, og du vet alltid lagernivået på materialene dine. Denne strukturerte arbeidsmåten forenkler garantert arbeidsdagen din, samtidig som du imponerer kundene dine.

I den robuste LS-BOXX G transporterer du ditt verktøy, materialer, kundeplaner og arbeidsredskaper sikkert og ordentlig til alle arbeidssteder. Den er den optimale mobilitets- og oppbevaringsløsningen for håndverk, industri, service- og tjenesteytingsselskaper. Med forskjellige bestykningsmuligheter kan du tilpasse LS-BOXX G avhengig av bruksformål til dine bransjespesifikke krav. I øvre del av basisbeholderen kan for eksempel boremaskiner, stikksager eller andre elektriske apparater plasseres.
Du kan bestykke din LS-BOXX G individuelt med forskjellige innskyvingsmuligheter, hvor du kan lagre og transportere smådeler eller verktøy oversiktlig.

Følgende kombinasjoner er mulige:
2 x i-BOXX 72 G
2 x LS-skuff 72 G
1 x i-BOXX 72 og 1 x LS-skuff 72 G

På arbeidsplassen har du dermed i tillegg til dine maskiner og verktøy, også alltid de egnede festematerialene og arbeidsredskapene tilgjengelige. Med den gode organiseringen sparer du deg løpeturer og leting, og etterlater et perfekt organisert inntrykk hos kunden.

Som hele L-BOXX-familien er også LS-BOXX G rettet mot å forenkle forløpet av en mobil arbeidsdag innenfor håndverk og service, og optimere orden, sikkerhet og økonomi. Med det intelligente klikksystemet kan du enkelt forbinde LS-BOXXer G med hverandre og skille de fra hverandre igjen med et tastetrykk, naturligvis er det også mulig å låse sammen med alle L-BOXXer. De er laget av støt- og slagfast ABS-plast og kan selvsagt integreres sømløst i Sortimo bilinnredninger. På grunn av fargegivingen er LS-BOXX G4 ufølsom mot smuss og de gir alltid dine kunder et positivt og profesjonelt. Robuste lås, integrert plast-bærehåndtak i lokket og forskjellige bestykningsmuligheter, avhengig av bransjespesifikt bruksområde, er kun noen fordeler ved LS-BOXX G.

Også partnere som BOSCH, Gedore, Förch og fischer bruker Sortimo L-BOXX-familien som pakning for sine maskiner, verktøy og forbruksmidler, som selvsagt har de samme egenskapene, som for eksempel klikksystemet. Dermed nyter du godt av et enhetlig og kompatibelt mobilitetskonsept, som tilbys av L-BOXX-familien.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Utvendige mål (LxBxH) 357 x 442 x 322 mm
Innvendige mål (LxBxH) 311 x 378 x 99,5 mm
Vekt 6,84 kg
Materiale(r) ABS
PA6
Maksimal belastning 12 kg
Variant inkl. i-BOXX
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads