text.skipToContent text.skipToNavigation

LS-BOXX 306 G inkl. 2 LS Skuffer 72

Ref.nr.:   1000018325 |  Match code: LS 306 G +2 LS-S |  EAN: 4045294909321
 • inkluderer 2 LS skuffer 72 G
 • Individuelle innsatser med skuffefunksjon
 • Kan tilpasses bransjespesifikke krav
 • Stablingsbar takket være innovativt klikksystem
 • Kan integreres i alle transportløsninger fra Sortimo
 • Utvendige mål (LxBxH)
  357 x 442 x 322 mm
 • Vekt
  4,90 kg
 • Farge
  Sortimo CoolGrey
 • På lager
NOK 2 229,13

ink. NOK 445,83 moms (netto NOK 1 783,30). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Denne LS-BOXX 306 G har to LS skuffer 72 G og tilbyr oppbevaringsalternativer for sikker og ryddig transport av dine verktøy, materialer og jobbutstyr til alle arbeidsplasser. Det er den optimale mobiliteten og oppbevaringsløsningen for håndverkere, industri og tjenesteleverandører. Så du kan oppbevare verktøy eller maskiner i det øverste segmentet av basecontaineren.

Den underliggende innskyvningsmodulen med skinner kommer med to LS skuffer 72 G (høyde 72 mm). Verktøy og arbeidsredskaper kan sikkert stues inne og transporteres til arbeidsplassen. Materialene dine er alltid sortert, og forhindrer deg i å glemme dyre verktøy eller maskiner. Takket være dens uttrekk-funksjon, garanterer LS skuffen rask tilgang til innholdet, slik at du ikke kaster bort tid hos kundene.

I den robuste LS-BOXX G transporterer du ditt verktøy, materialer, kundeplaner og arbeidsredskaper sikkert og ordentlig til alle arbeidssteder. Den er den optimale mobilitets- og oppbevaringsløsningen for håndverk, industri, service- og tjenesteytingsselskaper. Med forskjellige bestykningsmuligheter kan du tilpasse LS-BOXX G avhengig av bruksformål til dine bransjespesifikke krav. I øvre del av basisbeholderen kan for eksempel boremaskiner, stikksager eller andre elektriske apparater plasseres.
Du kan bestykke din LS-BOXX G individuelt med forskjellige innskyvingsmuligheter, hvor du kan lagre og transportere smådeler eller verktøy oversiktlig.

Følgende kombinasjoner er mulige:
2 x i-BOXX 72 G
2 x LS-skuff 72 G
1 x i-BOXX 72 og 1 x LS-skuff 72 G

På arbeidsplassen har du dermed i tillegg til dine maskiner og verktøy, også alltid de egnede festematerialene og arbeidsredskapene tilgjengelige. Med den gode organiseringen sparer du deg løpeturer og leting, og etterlater et perfekt organisert inntrykk hos kunden.

Som hele L-BOXX-familien er også LS-BOXX G rettet mot å forenkle forløpet av en mobil arbeidsdag innenfor håndverk og service, og optimere orden, sikkerhet og økonomi. Med det intelligente klikksystemet kan du enkelt forbinde LS-BOXXer G med hverandre og skille de fra hverandre igjen med et tastetrykk, naturligvis er det også mulig å låse sammen med alle L-BOXXer. De er laget av støt- og slagfast ABS-plast og kan selvsagt integreres sømløst i Sortimo bilinnredninger. På grunn av fargegivingen er LS-BOXX G4 ufølsom mot smuss og de gir alltid dine kunder et positivt og profesjonelt. Robuste lås, integrert plast-bærehåndtak i lokket og forskjellige bestykningsmuligheter, avhengig av bransjespesifikt bruksområde, er kun noen fordeler ved LS-BOXX G.

Også partnere som BOSCH, Gedore, Förch og fischer bruker Sortimo L-BOXX-familien som pakning for sine maskiner, verktøy og forbruksmidler, som selvsagt har de samme egenskapene, som for eksempel klikksystemet. Dermed nyter du godt av et enhetlig og kompatibelt mobilitetskonsept, som tilbys av L-BOXX-familien.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Utvendige mål (LxBxH) 357 x 442 x 322 mm
Innvendige mål (LxBxH) 311 x 378 x 99,5 mm
Vekt 4,90 kg
Materiale(r) ABS
PA6
Maksimal belastning 12 kg
Variant inkl. LS-skuffer
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads