text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 238 G inkl. skilleplatesett 3F og 3 innsatsbokser H63

Ref.nr.:  1000011145 | Match code: LB 238 G TB+IB 2X6
 • Inkl. skilleplatesettet 3F, innsatsbokssettet 3 stk. H63 og lokkinnlegget
 • Stablingsbar takket være innovativt klikksystem
 • Kan integreres i alle transportløsninger fra Sortimo
 • Profesjonelt utseende hos kunden
 • Personalisering takket være etiketter med fargekode
 • Farge
  coolgrey
 • Vekt
  4,91 kg
 • Mål (lxbxh)
  445 x 364 x 292 mm
 • På lager Klar til sending innen 8 - 10 arbeidsdager
NOK 1 385,00
Din online prisfordel - sammenlignet med NOK 1 538,88

ink. NOK 277,00 moms (netto NOK 1 108,00). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

I L-BOXXen 238 G transporterer du smådelene og verktøyet sikkert og ordentlig til alle arbeidssteder fordi denne L-BOXXen er bestykket med skilleplatesettet 3F og et innsatsbokssett med 3 inndelingsmuligheter (innsatsbokssettet består av: 3x innsatsbokser 2x6 H63 inkl. 3x skillevegger IB 2x0 H63). De enkelte innsatsboksene kan tas ut, og gir dermed maksimal fleksibilitet i arbeidsdagen. På denne måten kan du sette sammen utvalg for gjentatte arbeidsoppgaver ide enkelte innsatsboksene, ta dem ut av L-BOXXen og utplassere dem på arbeidsstedet. Inndeling av L-BOXXen med innsatsbokssettet gir deg god oversikt over smådelene og forbruksvarene, slik at de er raskt tilgjengelige og du alltid har god oversikt over bestanden.
Skilleplatesettet 3F montert under innsatsboksinnsatsen deler inn det større rommet i L-BOXXen 238 G i tre rom på tvers. Verktøy og arbeidsredskaper kan oppbevares og transporteres sikkert i disse rommene. Inndelingen sørger for orden, og dermed også tidsbesparelse ved arbeid, ettersom lange letetider faller bort.
Lokkinnlegget av hardskum lukker innsatsboksene på oversiden og hindrer at innholdet i dem blandes.

I den robuste L-BOXX 238 G transporterer du ditt verktøy, materialer, kundeplaner og arbeidsredskaper sikkert og ordentlig til alle arbeidssteder. Den er den optimale mobilitets- og oppbevaringsløsningen for håndverk, industri, service- og tjenesteytingsselskaper. Med de forskjellige bestykningsmulighetene kan du tilpasse L-BOXX 238 G avhengig av bruksformål til dine bransjespesifikke krav.

De kraftige og lette L-BOXX 238 G er laget av støt- og slagfast ABS-plast, de beskytter innholdet mot skader og vannsprut, har to lås og lokket kan belastes med opp til 85 kg, slik at du også kan bruke L-BOXX G som trinn. På grunn av fargegivingen er L-BOXX 238 G ufølsom mot smuss og de gir alltid dine kunder et positivt og profesjonelt.

Med det ergonomisk utformede bærehåndtaket i lokket kan L-BOXX 238 G håndteres fleksibelt og komfortabelt. Spesielt praktisk er klikksystemet, som gjør a t du på sekunder kan forbinde så mange L-BOXXer med hverandre som du ønsker, og deretter transportere de samlet. Dette sparer det tid og krefter, da det å løpe flere ganger fram og tilbake mellom bilen og arbeidsstedet ikke lenger er nødvendig med L-BOXX-familien. På arbeidsstedet kan L-BOXXene skilles fra hverandre igjen kun med et tastetrykk, slik at du kan starte med ditt arbeid, raskt og perfekt organisert. Denne strukturerte arbeidsmåten vil ikke bare lette din arbeidsdag, men også gi inntrykk på dine kunder.

L-BOXX 238 G kan selvsagt integreres i alle Sortimo bilinnredninger, slik at dine verktøy og arbeidsmaterialer også under kjøring er stuet sikkert og ordentlig under kjøring, og er lett tilgjengelig ved ankomst.

L-BOXX 238 G leveres eksklusivt fra Sortimo. Den er kompatibel med hele L-BOXX-familien, som omfatter L-BOXXer G4 og L-BOXXene fra våre partnere som for eksempel BOSCH, Gedore, Förch og fischer. For deg gir dette den klare fordelen at du med alle L-BOXXer bruker et system, som både i kjøretøyet, og på brukerstedet, utgjør et enhetlig mobilitetskonsept, og som dermed letter arbeidet ditt.

(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 12
Farge coolgrey
Vekt 4,91 kg
Innvendig mål (lxbxh) 378,0 x 304,0 x 200,5 mm
Mål (lxbxh) 445 x 364 x 292 mm
Dybde i mm 355 (Tiefe 4)
Material(ien) ABS
PA6
Stål
Aluminium
PS
Maksimal lokklast i kg 85
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dette nettstedet bruker cookies fra tredjepart for å analysere bruken av våre tilbud og tjenester, for å personalisere din online opplevelse og for å tilby deg interessant informasjon. Mer informasjonOK