text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 238 G Thermo

Ref.nr.:  1000011201 | Match code: LB 238 G THERMO
 • Inkl. termoinnsats
 • Stablingsbar takket være innovativt klikksystem
 • Kan integreres i alle transportløsninger fra Sortimo
 • Profesjonelt utseende hos kunden
 • Personalisering takket være etiketter med fargekode
 • Farge
  coolgrey
 • Vekt
  2,92 kg
 • Mål (lxbxh)
  357 mm x 442 mm x 253 mm
 • På lager Klar til sending innen 8 - 10 arbeidsdager
NOK 1 650,75

ink. NOK 330,15 moms (netto NOK 1 320,60). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Denne L-BOXX 238 er utstyrt med en termoinnsats som beskytter følsomme byggkjemikalier mot ekstreme temperaturer. Dermed kan f.eks. lim, akryl, silikon eller PU-skum transporteres beskyttet mot kulde ved lave utetemperaturer, og kan fortsatt bearbeides uten problemer. Også ved sterk varme kan termoinnsatsen brukes til oppbevaring av ting som fugetape o.l.

Termoinnsatsen består av et basishus og et lokkinnlegg. Basishuset kan alternativt deles inn med skilleplater for å holde produkter som må transporteres stående på plass i L-BOXXen. Lokkinnlegget har klemribber som egner seg godt til feste av patronspisser.

Ved en starttemperatur på 20°C og en omgivelsestemperatur på -10 °C faller den innvendige temperaturen i L-BOXX ikke under 0°C i løpet av 10 timer. (Når L-BOXXen er full.) Dermed er arbeidsmaterialene dine alltid klare til bruk, og du kan begynne arbeidet hos kunden umiddelbart etter ankomst.

I den robuste L-BOXX 238 G transporterer du ditt verktøy, materialer, kundeplaner og arbeidsredskaper sikkert og ordentlig til alle arbeidssteder. Den er den optimale mobilitets- og oppbevaringsløsningen for håndverk, industri, service- og tjenesteytingsselskaper. Med de forskjellige bestykningsmulighetene kan du tilpasse L-BOXX 238 G avhengig av bruksformål til dine bransjespesifikke krav.

De kraftige og lette L-BOXX 238 G er laget av støt- og slagfast ABS-plast, de beskytter innholdet mot skader og vannsprut, har to lås og lokket kan belastes med opp til 85 kg, slik at du også kan bruke L-BOXX G som trinn. På grunn av fargegivingen er L-BOXX 238 G ufølsom mot smuss og de gir alltid dine kunder et positivt og profesjonelt.

Med det ergonomisk utformede bærehåndtaket i lokket kan L-BOXX 238 G håndteres fleksibelt og komfortabelt. Spesielt praktisk er klikksystemet, som gjør a t du på sekunder kan forbinde så mange L-BOXXer med hverandre som du ønsker, og deretter transportere de samlet. Dette sparer det tid og krefter, da det å løpe flere ganger fram og tilbake mellom bilen og arbeidsstedet ikke lenger er nødvendig med L-BOXX-familien. På arbeidsstedet kan L-BOXXene skilles fra hverandre igjen kun med et tastetrykk, slik at du kan starte med ditt arbeid, raskt og perfekt organisert. Denne strukturerte arbeidsmåten vil ikke bare lette din arbeidsdag, men også gi inntrykk på dine kunder.

L-BOXX 238 G kan selvsagt integreres i alle Sortimo bilinnredninger, slik at dine verktøy og arbeidsmaterialer også under kjøring er stuet sikkert og ordentlig under kjøring, og er lett tilgjengelig ved ankomst.

L-BOXX 238 G leveres eksklusivt fra Sortimo. Den er kompatibel med hele L-BOXX-familien, som omfatter L-BOXXer G4 og L-BOXXene fra våre partnere som for eksempel BOSCH, Gedore, Förch og fischer. For deg gir dette den klare fordelen at du med alle L-BOXXer bruker et system, som både i kjøretøyet, og på brukerstedet, utgjør et enhetlig mobilitetskonsept, og som dermed letter arbeidet ditt.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 12
Farge coolgrey
Vekt 2,92 kg
Innvendig mål (lxbxh) 304,0 x 378,0 x 200,5 mm
Mål (lxbxh) 357 mm x 442 mm x 253 mm
Material(ien) ABS
PA6
EPP
Maksimal lokklast i kg 85
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene