text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 102 G4 inkl. 12 innsatsbokser H63

Ref.nr.:   1000011315 |  Match code: LB 102 G4 IB 12 ST |  EAN: 4045294737511
 • Inkl. innsatsbokssett 12 stk. H63 og lokkinnlegg
 • Innovativt klikksystem med enhåndsbetjening
 • Tilgang til innhold også i påklikket tilstand
 • Rask sikring med lås også i kombinasjon med flere BOXXer
 • Personalisering takket være etiketter med fargekode
 • Utvendige mål (LxBxH)
  360 x 444 x 118 mm
 • Vekt
  2,76 kg
 • Farge
  Sortimo CoolGrey
  Sortimo Blå
 • På lager
NOK 1 615,88

ink. NOK 323,18 moms (netto NOK 1 292,70). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Denne i-BOXX 102 G4 er utstyrt med et innsatsbokssett som gir deg 12 inndelingsmuligheter for en sikker og ryddig transport av smådelene dine. Integrerte skilleveggføringer (fra innsatsboksstørrelse 1x2) sammen med skilleveggene inkludert i settet muliggjør flere individuelle inndelingsmuligheter, og gjør deg enda mer fleksibel og effektiv.

(Innsatsbokssettet består av: 2x innsatsbokser Ux6 H63 G inkl. 2 skillevegger, 2x innsatsbokser 1x1 H63, 3x innsatsbokser 1x2 H63, 2x innsatsbokser 2x2 H63, 1x innsatsbokser 2x3 H63, 2x innsatsbokser 1x4 H63, 4x skillevegger IB 1x0 H63, 4x skillevegger IB 2x0 H63.)

Med innsatsboksene fra Sortimo beholder du alltid oversikten over dine smådeler og forbruksvarer som skruer, plugger og mye annet. Tilordningen kan endres vilkårlig, og det er mulig å ta ut enkelte innsatsbokser. Lokkinnlegget av hardskum lukker innsatsboksene på oversiden og hindrer at innholdet i dem blandes.

L-BOXX G4 er den optimale mobilitets- og oppbevaringsløsningen for håndverk, industri, service- og tjenesteytingsselskaper. Transporter ditt verktøy, materialer, kundeplaner eler arbeidsredskaper alltid sikkert og ordentlig til ditt arbeidssted. L-BOXX G4 er kompatibel med alle L-BOXXer, L-BOXXer G og resten av L-BOXX-familien. Den optimerte formgivingen gir deg mer lagerplass ved like store yttermål og den gjennomgående bikakestrukturen øker stabiliteten til boksbunnene.
De kraftige og lette L-BOXX G4 er laget av støt- og slagfast ABS-plast og beskytter innholdet mot skader og vannsprut. Lokket kan belastes opp til 85 kg, slik at L-BOXX G4 også kan brukes som trinn. Det moderne og tiltalende designet gir dine kunder et positivt og profesjonelt inntrykk. På grunn av fargegivingen er L-BOXX G4 ufølsom mot smuss, de glatte, avrundede kantene reduserer smussavleiringer og gir ved behov en rask og enkel rengjøring.
Spesielt praktisk er klikksystemet, som du kan betjene med en hånd. Du kan på sekunder forbinde så mange L-BOXXer med hverandre som du ønsker, og deretter transportere de samlet. Dette sparer det tid og krefter, da det å løpe flere ganger fram og tilbake mellom bilen og arbeidsstedet ikke lenger er nødvendig med L-BOXX-familien. Når du har ankommet på arbeidsstedet kan L-BOXXene skilles fra hverandre igjen raskt og enkelt med et tastetrykk. Lokket BOXXene kan til enhver tid åpnes, også i sammensatt tilstand, og du har umiddelbar og omfattende tilgang til innholdet i de sammensatte BOXXene. Dermed er du alltid perfekt organisert og kan starte med arbeidet umiddelbart. I tillegg er det mulig med tyverisikring – ved hjelp av en stålvaier – av samtlige BOXXer samlet. Dette sørger ikke bare for økt komfort, men sparer det også verdifull tid, da du ikke lenger må låse hver BOXX enkeltvis. Selvsagt kan du også låse de enkelte BOXXene med et lås.
De to stabile og ergonomisk utformede håndtakene i lokket og på forsiden gir god bærekomfort ved håndtering, og på grunn av den optimerte vekten til L-BOXX G4 bruker du ikke unødvendig med krefter ved transport til arbeidsstedet. Den optimerte låsefunksjonen til bærehåndtaket hindrer forstyrrende slamrelyder fra lasterommet og gjør det mulig med en avslappende kjøring.
Den komfortable håndteringen vises låsingen, som du uten problem kan åpne og lukke også med hansker.
For bedre oversikt kan du på hele sortimentet med Sortimo kofferter og BOXXer sette på tekstetiketter, der du med fargekoder og innholdsbeskrivelse optimerer dine arbeidstrinn og minimerer letingen etter det aktuelle verktøyet eller gjenstanden. Denne strukturerte arbeidsmåten vil ikke bare lette din arbeidsdag, men også gi inntrykk på dine kunder.
Takket være det integrerte innsatsboksrasteret i boksbunnen kan man anordne innsatsbokser individuelt innvendig, og bestykningsmuligheter avhengig av bruken for dine bransjespesifikke krav.
L-BOXX G4 leveres eksklusivt fra Sortimo og kan selvsagt integreres i alle Sortimo bilinnredninger, slik at ditt verktøy og arbeidsmaterialer er stuet sikkert og ordentlig under kjøring, og er lett tilgjengelig ved ankomst. I tillegg er L-BOXX G4 kompatibel med hele L-BOXX-programmet og dermed også til de som brukes av våre partnere som BOSCH, Gedore, Förch og fischer og som emballasje for deres maskiner, verktøy og forbruksmidler. For deg gir dette den klare fordelen at du med alle L-BOXXer bruker et system, som både i kjøretøyet, og på brukerstedet, utgjør et enhetlig mobilitetskonsept, og som dermed letter arbeidet ditt.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Utvendige mål (LxBxH) 360 x 444 x 118 mm
Innvendige mål (LxBxH) 311 x 377 x 70 mm
Vekt 2,76 kg
Materiale(r) EPP
PS
ABS
PA6
Maksimal belastning 12 kg
Maksimal belastning på dekselet 85 kg
Variant inkl. innsatsbokssett
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads