text.skipToContent text.skipToNavigation
12.feb.2020

Unngå å jobbe i ruskeværet med hett tips fra Sortimo

Til tross for at det har vært en mild vinter er det fortsatt kaldt mange steder i landet. Derfor er det ekstra viktig for håndverkere og servicefolk å tenke på arbeidsmiljøet når det kommer til å jobbe utendørs, og for å minimere tiden ute i kulden så mye som mulig. Med dette i baktanke har Sortimo lagt fokus på å skape løsninger som både fungerer ute på byggeplassen og inne på verkstedet – og her tipser de om WorkMo for at du enkelt skal kunne ta med deg arbeidet inn i varmen. 

Når du bruker mange timer av arbeidsdagen din utendørs er det spesielt viktig å ta høyde for arbeidsmiljøet. Derfor er det viktig å planlegge dagens arbeidsoppgaver for å unngå det kalde ruskeværet så mye som mulig. 
 
Dette har Europas ledende leverandør av bilinnredning, Sortimo, hatt i baktanke når de utviklet arbeidsstasjonen WorkMo. Denne er bygd opp av tilpasningsdyktige enheter og kan skreddersys etter dine arbeidsoppgaver, og i løpet av arbeidsdagen kan du enkelt få med deg det du trenger på en gang slik at du slipper å løpe frem og tilbake til varebilen i dårlig vær. 
 
Skreddersydd for dine arbeidsoppgaver 
For å gjøre arbeidsdagen din enda enklere under vintermånedene har Sortimo utviklet løsninger som du kan skreddersy etter dine behov. I tillegg kan arbeidsstasjonen transporteres mellom verksted og byggeplass uten problemer. De fleksible WorkMo-enhetene kan kombineres med hverandre som enkelt og raskt kan brukes som arbeidsbenk, verkstedsvogn, transportmiddel eller mobil arbeidsstasjon. Ole-Andreas Pettersen, Country Manager i Sortimo Norge forteller: 
- Takket være blokkfunksjonens muligheter som kan kombineres individuelt kan WorkMo brukes på mange forskjellige måter til en rekke forskjellige oppgaver. Den kan enkelt spennes fast i bilen og transporteres fra en oppgave til en annen. Samtidig er det like enkelt og praktisk å ha den stående inne på verkstedet. Dette mener vi er en veldig viktig egenskap da du har behov for å ha verktøy og tilbehør lett tilgjengelig, uansett om du jobber innendørs eller utendørs. 
 
Ta med deg arbeidsoppgavene inn 
Du kan fylle WorkMo-enhetene dine med verktøy, utstyr og annet som arbeidsdagen krever, så kan du være sikker på at du har alt du trenger når du får stasjonen på plass i varebilen. 
 
Med Sortimos surrestropper ProSafe spenner du enkelt fast systemet i bilen, slik at utstyret ditt ligger akkurat der du trenger det. Og når du kommer til neste arbeidsoppgave, laster du av arbeidsstasjonen din og transporterer den dit du ønsker. Slik har du alltid det du trenger med en gang, og du slipper å løpe frem og tilbake til bilen. Ole-Andreas Pettersen avslutter:
- Vi ønsker hele tiden å gjøre arbeidsdagen så enkel og effektiv som mulig for dem som bruker løsningene våre. Takket være WorkMo-stasjonens fleksibilitet og tilpasningsdyktige egenskaper kan du laste den med alt du trenger for dagen, slik at du slipper å sløse tid og energi på å hente utstyr og materialer i bilen. Dette er spesielt viktig når det er kaldt og ruskete vær utenfor, for da vil man heller flytte arbeidsoppgaven innendørs.  
 
For ytterligere informasjon, kontakt:
Ole-Andreas Pettersen | Country Manager, Sortimo Norge | T + 47 92081500 |    
 
For ytterligere bildemateriale og koordinering av intervjuer, kontakt:
Pia Kristoffersen | Kommunikasjonsrådgiver, Perfekta PR | T +45 27596973 | E-mail: pia@perfektapr.dk  
 
Bildetekst til medsendt materiale
Ta med deg arbeidsoppgavene inn i varmen med den fleksible arbeidsstasjonen WorkMo når ruskeværet står på utenfor. 
 
Pressekontakt
Freddy Kristiansen

+4543552222
fkristiansen@sortimo.no