text.skipToContent text.skipToNavigation
03.jul.2019

Sortimo perfeksjonerer organiseringen av varebilen

Håndverkere og servicefolk er preget av en variert og hektisk arbeidsdag. Derfor ønsker du ikke å bruke lang tid på leting i bilen eller på arbeidsplassen fordi det virker både uprofesjonelt og ikke minst så er det en tidstyv! Med de nye mySortimo Labels unngår du dette problemet og det bidrar til en betydelig effektivitetsøkning i hverdagen.

En variert arbeidsdag preget av mye på agendaen gjør tid til en viktig ressurs som du skal bruke lønnsomt. Sortimo, Europas ledende leverandør av innredning til varebilen, har nylig lansert en ny bilinnredning som heter SR5. En innredning som skal optimalisere og effektivisere arbeidsdagen til håndverkere og servicefolk. SR5 inkluderer blant annet mySortimo labels og innlegg for verktøy. Disse er utviklet i forbindelse med den nye 5S-metoden som har som mål å optimalisere arbeidsplasser.

Maksimal produktivitet på arbeidsplassen

5S-metoden stammer fra Japan og skal forbedre arbeidsplasser når det gjelder orden og renhet, og for å oppnå maksimal produktivitet. Sortimos nye bilinnredning SR5 har alle forutsetninger for å oppnå dette. I tillegg til påskrifter og verktøyinnlegg, har den nye bilinnredningen konfigurasjonsmuligheter, generell systematisering og maksimal orden med inndeling. Country Manager i Sortimo, Ole-Andreas Pettersen forteller:

- Vi i Sortimo vet hvor hektisk hverdagen kan være. Derfor utvikler vi våre produkter og innredningsløsninger kontinuerlig for å optimalisere og effektivisere arbeidsdagen. Med den nye 5S metoden skaper vi en svært effektiv arbeidsplass som både sparer tid og kostnader, og ikke minst et profesjonelt inntrykk hos kunden.

Perfeksjonerer organiseringen av arbeidsplassen

mySortimo Labels er etiketter med fargekoder som hjelper til med å organisere arbeidsplassen. I varebilen er det mange muligheter. For eksempel kan du sette en individuell tekst på hyller, skuffer og BOXXer. Dette gjør etterfyllingsprosessen raskere og enklere.

Etikkene kan enkelt bestilles på nettet i forhåndsdefinerte fargekoder og plasseres direkte på BOXXene og skuffene i bilen. Til slutt kan du skrive ut PDF-malen direkte fra nettet.

- mySortimo Labels perfeksjonerer organiseringen av arbeidsplassen, enten det er i bilen eller i verktøyet. Våre labels hjelper håndverkeren med å danne et viktig grunnlag for å kunne jobbe standardisert og systematisert. Noe som bidrar til en betydelig effektivitetsøkning i hverdagen, avslutter Pettersen.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Ole-Andreas Pettersen | Country Manager, Sortimo Norge | T +47 92081500 | E-mail: opettersen@sortimo.no

For ytterligere bildemateriale og koordinering av intervjuer, kontakt:

Pia Kristoffersen | Kommunikasjonsrådgiver, Perfekta PR | T +45 27596973 | E-mail: pia@perfektapr.dk

Bildetekst til medsendt materiale:

«mySortimo Labels perfeksjonerer organisering av arbeidsplassen, enten det er i bilen eller i verktøyet» forklarer Country Manager i Sortimo Norge, Ole-Andreas Pettersen.

Pressekontakt
Michael Pettersson

+4543552222
mpettersson@sortimo.dk