text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 136 ink Bosch GSR 18 V-60 C

Ref.nr.:  6000003536 | Match code: WLC LB GSR 18 V-EC
 • Lader batteridrevne redskaper tidsbesparende under kjøring
 • Inkl. 1 x Wireless Charging-innlegg
 • Inkl. 1 x Bosch batteridrevet bor-/skrumaskin GSR 18 V-EC
 • Inkl. 2 x 4,0 Ah batteripakke
 • Inkl. 1 x Wireless Charging-lader
 • Farge
  Bosch blå
 • Vekt
  5,95 kg
 • Mål (lxbxh)
  440 x 370 x 160 mm
 • På lager Klar til sending innen 8 - 10 arbeidsdager
NOK 8 579,00
Din online prisfordel - sammenlignet med NOK 9 531,88

ink. NOK 1 715,80 moms (netto NOK 6 863,20). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Bruk kjøretiden din til å lade opp de elektriske redskapene dine. I den robuste L-BOXXen 136 transporterer du ikke bare de batteridrevne redskapene dine både sikkert og ryddig til alle arbeidssteder, du lader dem også helt opp. Dermed er du uavhengig av lange ladetider ved stikkontakten, og sparer en hel del tid. Lading mens du kjører gjør arbeidsflyten vesentlig mer effektiv, og forhindrer at du kommer frem på arbeidsstedet med et utladet elektrisk apparat.

Denne L-BOXXen 136 er utstyrt med en Wireless Charging-lader og det praktiske Bosch Wireless Charging-innlegget som muliggjør en sikker induktiv lading under kjøringen. I tillegg holder L-BOXX-innlegget Bosch batteridrevet bor-/skrumaskin GSR 18 V-EC inklusive to 4,0 Ah batteripakker på plass.

Bosch batteridrevet bor-/skrumaskin GSR 18 V-EC har flere ulike innovative funksjoner: Presisjonskoblingen hindrer overdreining ved skruing og ved plutselig blokkering stanses motoren ved hjelp av KickBack Control. I tillegg beskytter Bosch Electronic Cell Protection batteripakken mot overbelastning og overoppheting. Wireless Charging-laderen muliggjør en tidsbesparende og fleksibel opplading av det elektroniske utstyret under kjøringen.

Den førsteklasses og lette L-BOXXen i Bosch Professional-design er laget av støt- og slagfast ABS-plast, den beskytter innholdet mot sprutvann, har to låser og lokket kan belastes med opp til 85 kg, slik at du også kan bruke L-BOXX som et fottrinn. Med de ergonomisk utformede bærehåndtakene i lokket og på forsiden er L-BOXXen fleksibel og komfortabel å håndtere. Spesielt praktisk er klikksystemet, som gjør at du på sekunder kan klikke sammen så mange L-BOXXer du ønsker, og deretter transportere de samlet. Dette sparer deg for tid og krefter, da det å løpe flere ganger fram og tilbake mellom bilen og arbeidsstedet ikke lenger er nødvendig med L-BOXX-familien. På arbeidsstedet kan L-BOXXene klikkes fra hverandre igjen, slik at du kan starte med ditt arbeid raskt og perfekt organisert. Denne strukturerte arbeidsmåten vil ikke bare lette din arbeidsdag, men også gjøre inntrykk på kundene dine.

Også andre partnere, som Gedore, Förch und fischer, bruker Sortimo L-BOXX som emballasje for deres maskiner, verktøy og forbruksvarer, og disse har selvsagt de samme egenskapene, som for eksempel klikksystemet. Dermed nyter du godt av et enhetlig og kompatibelt mobilitetskonsept, som L-BOXX-familien tilbyr.

(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 12
Farge Bosch blå
Vekt 5,95 kg
Innvendig mål (lxbxh) 311,0 x 378,0 x 99,5 mm
Mål (lxbxh) 440 x 370 x 160 mm
Material(ien) ABS
PA6
Maksimal lokklast i kg 85
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dette nettstedet bruker cookies fra tredjepart for å analysere bruken av våre tilbud og tjenester, for å personalisere din online opplevelse og for å tilby deg interessant informasjon. Mer informasjonOK