text.skipToContent text.skipToNavigation

Patronholder 53 SR5

Ref.nr.:  1000018387 | Match code: KH 53 PC SR5
 • Har plass til opptil 5 silikonpatroner på Ø = 53 mm
 • Rask oversikt over silikonpatroner
 • Rask montering uten verktøy på sideprofilen SR5 med ProSafe-hull
 • Farge
  coolgrey
 • Vekt
  0,67 kg
 • Mål (lxbxh)
  327 mm x 136 mm x 68 mm
 • På lager Klar til sending innen 10- 12 arbeidsdager
NOK 447,50

ink. NOK 89,50 moms (netto NOK 358,00). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Patronholderen gir en perfekt oppbevaringsmulighet for opptil fem patroner med en diameter på 53 mm. Dermed kan silikonpatronene transporteres ryddig på sideprofilen til SR5-bilinnredningen. Holderen gir også rask oversikt, slik at du alltid har riktig materiell lett tilgjengelig.

Forbindelsen til bilinnredningen SR5 skjer raskt og uten verktøy via den integrerte adapterplaten og ProSafe-hullene på sideprofilen.

SR5-tilbehøret med ProClick-tilkobling gjør det mulig å montere nesten verktøyfritt på sideprofilen SR5. Prosafe-hullene, som er integrert som standard, kan enkelt og raskt hektes ved hjelp av kroker som er plassert på baksiden. En kostbar installasjon og ingen monteringsmateriale er nødvendig. Dette innovative tilkoblingskonseptet gjør det ikke bare mulig å flytte tilbehøret raskt etter behov, men etterlater heller ikke stygge borehull på sideprofilen. I motsetning til ProClick tekstilposer med krok har tilbehøret til SR5 opptil tre kroker, da de er utformet for høyere lastekapasitet. Som et resultat kan de bare brukes i SR5-kjøretøyoppsettet og er ikke kompatible med andre ProClick-transportørsystemer som ProClick-holder, ProClick-verktøyholder, C-BOXX og AutoAssistant. Eventuelle ProClick-verktøyposer kan imidlertid festes til sideprofilen til kjøretøyets utstyr SR5.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 5
Farge coolgrey
Vekt 0,67 kg
Innvendig mål (lxbxh) x x mm
Mål (lxbxh) 327 mm x 136 mm x 68 mm
Material(ien) PA6
Stål
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene