text.skipToContent text.skipToNavigation

Fugepatronholder 53 SR5

Ref.nr.:  1000018387 | Match code: KH 53 PC SR5
 • Har plass til opptil 5 akryl/silikon patroner på Ø = 53 mm
 • Rask oversikt over akryl/silikon patronene
 • Rask montering uten verktøy på sideprofilen SR5 med ProSafe-hull
 • Mål (lxbxh)
  327 mm x 136 mm x 68 mm
 • Vekt
  0,67 kg
 • Farge
  Coolgrey
 • Kommer snart Klar til sending 09.12.2022
NOK 460,88

ink. NOK 92,18 moms (netto NOK 368,70). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

FugePatronholderen gir en perfekt oppbevaringsmulighet for opptil fem patroner med en diameter på 53 mm. Dermed kan silikonpatronene transporteres ryddig på sideprofilen til SR5-bilinnredningen. Holderen gir også rask oversikt, slik at du alltid har riktig materiell lett tilgjengelig.

Forbindelsen til bilinnredningen SR5 skjer raskt og uten verktøy via den integrerte adapterplaten og ProSafe-hullene på sideprofilen.

SR5-tilbehøret med ProClick-tilkobling gjør det mulig å montere nesten verktøyfritt på sideprofilen SR5. Prosafe-hullene, som er integrert som standard, kan enkelt og raskt hektes ved hjelp av kroker som er plassert på baksiden. Ingen kostbar installasjon og intet monteringsmateriale er nødvendig. Dette innovative tilkoblingskonseptet gjør det ikke bare mulig å flytte tilbehøret raskt etter behov, men etterlater heller ikke stygge borehull på sideprofilen. I motsetning til ProClick tekstilposer med krok har tilbehøret til SR5 opptil tre kroker, da de er utformet for høyere lastekapasitet. Som et resultat kan de bare brukes i SR5-kjøretøyoppsettet og er ikke kompatible med andre ProClick-transportørsystemer som ProClick-holder, ProClick-verktøyholder, C-BOXX og AutoAssistant. Eventuelle ProClick-verktøyposer kan imidlertid festes til sideprofilen til kjøretøyets utstyr SR5.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Mål (lxbxh) 327 mm x 136 mm x 68 mm
Vekt 0,67 kg
Material(ien) PA6
stål
Farge Coolgrey
Maksimal last i kg 5
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads