text.skipToContent text.skipToNavigation

Automanager uten strømforsyning

Ref.nr.:  601014453 | Match code: AM OS
 • Muliggjør komfortabelt og effektivt arbeid i bilen
 • Individuelt justerbart bord for bærbar datamaskin
 • Enkel og rask montering på passasjersetet
 • Innebygd låsemekanisme
 • Farbe
  Svart
 • Gewicht
  8 kg kg
 • Maße (LxBxH)
  580 x 300 x 410 mm
 • På lager Klar til sending innen 10 - 12 arbeidsdager
NOK 8 985,00
Din online prisfordel - sammenlignet med NOK 9 981,50

ink. NOK 1 797,00 moms (netto NOK 7 188,00). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Automanageren er det mobile skrivebordssettet for alle som tilbringer mye tid i bilen. Ved hjelp av denne kan du kaste et raskt blikk på presentasjonen din før en avtale, eller utnytte tiden mellom avtaler til å arbeide komfortabelt i bilen. Den praktiske automanageren er ikke bare en mobil arbeidsplass, men også et sikkert oppbevaringsrom for den bærbare datamaskinen, dokumenter og en mobil skriver, som holder kontorutstyret ditt på plass selv ved en bråbremsing, slik at det ikke oppstår farlige situasjoner.

Når du åpner lokket, ser du rett ned på det sideforskyvbare, bevegelige datamaskinbordet, hvor den bærbare datamaskinen festet sklisikkert på de individuelle festeføttene. Dermed kan du arbeide komfortabelt fra førersetet. Under er det fortsatt plass til to liggende dokumentmapper eller en mobil skriver, såfremt totalvekten på 12 kg ikke overskrides. Hyllene som er integrert i lokket ordner alle smådeler oversiktlig og sørger for rask tilgang til disse.

Din verdifulle bærbare datamaskin lagres ikke bare beskyttet mot innsyn, men også godt beskyttet mot tyveri, takket være låsemekanismen. Den praktiske automanageren i plast og aluminium passer komfortabelt på passasjersetet, og festes med to sløyfer på siden. Automanageren, som festes sikkert og raskt, blir din uunnværlige ledsager når du er ute på jobb.

Merk! Hvis kollisjonsputen på passasjersiden kan deaktiveres, skal dette gjøres. Det anbefales også at setet skyves så langt bak som mulig.

(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Maximale Zuladung in kg 12
Farbe Svart
Gewicht 8 kg kg
Innenmaße (LxBxH) x x mm
Maße (LxBxH) 580 x 300 x 410 mm
Material(ien) Aluminium
Plast
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Vi bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen på vår nettside. Ved å fortsette å bruke nettsiden, godtar du vår bruk av cookies.OK