text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set Eco Prosafe Volkswagen ID-Buzz 22 3 tverrbjelker

Ref.nr.:   1000020106 |  Match code: STS 2.0 VWIDB OS2 |  EAN: 4014599035011
  • Utvider lasterommet ditt og reduserer behovet for kjøring
  • Last langt og stort lastegods sikkert på taket
  • Spar tid med den enkle håndteringen
  • Lastesikringssystem ProSafe integrert
  • Minimal egenvekt tillater maksimal last
  • Mål (lxbxh)
    1.900 mm x 288 mm x 110 mm
  • Vekt
    9,94 kg
  • Farge
    Ingen informasjon
  • Kommer snart Klar til sending 26.04.2023
NOK 4 579,88

ink. NOK 915,98 moms (netto NOK 3 663,90). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Et integrert lastsikringssystem er allerede inkludert i TopSystem Set Eco Prosafe Volkswagen ID-Buzz 22. Prosafe er innlemmet langs hele lengden på tverrprofilen til TopSystem takstativet. Som resultat kan ProSafe lastestroppene enkelt og raskt hektes inn i hele overflaten uten at du trenger ekstra tilbehør. Ved å feste gummiinnlegg på tverrbjelkene hindrer du også at lasten skifter, samtidig som den beskytter mot skade. Prosafe er Sortimo sitt profesjonelle lastsikringssystem. Det kan brukes på bilprodusentens originale surrepunkter, på Sortimo bilinnredningen og på integrerte surrepunkter i gulvet. Ved å ettermontere Prosafe på takstativet har du nå et integrert lastsikringssystem for hele bilen, dvs. ett beltesystem passer alle.

 

TopSystem Set Eco Prosafe Volkswagen ID-Buzz 22 kan installeres på følgende kjøretøymodell:

- Volkswagen ID-Buzz Cargo, fra modellår 2022, akselavstand 2988 mm, normalt tak.

Settet består av tre tverrbjelker med en lengde på 1450 mm, slik at takflaten kan utnyttes fullt ut. TopSystem sørger dermed for at det maksimale lasterommet står til din disposisjon.

Monteringsmaterialet og støttebenene er allerede inkludert i TopSystem Set Eco Prosafe.

Med dette settet åpner du et nytt lagerrom for din varebil. Takstativet Sortimo TopSystem gir deg ikke bare ekstra lasteflate på biltaket, men gjør det også mulig med sikker transport av plasskrevende og lange gjenstander. Den minimale egenvekten til takstativet ved lett konstruksjon, gjør det mulig med maksimal last. Bæreevnen til Sortimo TopSystem ligger på opptil 50 kg per tverrdrager. Her må man i tillegg ta hensyn til kjøretøyets maksimale taklast. Videre har TopSystem en lang levetid takket være det korrosjonsbestandige materialet. Det integrerte surresystemet ProSafe gjør det mulig med enkel og rask sikring av lasten på høyeste nivå. Med tilbehøret TopSystem, som for eksempel lastbegrenseren (art.-nr.: 1000005398) utvider du ditt takstativ med en praktisk hjelp, som gjør at lastsikringen på taket kan gjøres ennå enklere for hånd – slik at du er raskere under veis og hos dine kunder. Ved de viste bildene er det snakk om eksempelbilder, som kan avvike fra det valgte kjøretøyet. Sortimo anbefaler montering av en Sortimo-avdeling, en Sortimo-stasjon eller en sertifisert monteringspartner. Hvis du ønsker en individuell konfigurasjon med ytterligere tilbehørsprodukter som f.eks. en stigebakløft eller vange, vennligst ta kontakt (gratis hotline 0800 76 78 466) med oss.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Mål (lxbxh) 1.900 mm x 288 mm x 110 mm
Vekt 9,94 kg
Material(ien) stål
Aluminium
Rustfritt stål
PA6
Farge Ingen informasjon
Bilmerke Volkswagen
Kjøretøymodell ID-Buzz Cargo 2022
Hjulavstand i mm 2988
Takform Normalt tak
Type drivverk Elektro
Type bakdør Alle
Variant Tverrbjelke ProSafe
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
    Dokumenter og downloads