text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX 72 G Car-Safety

Ref.nr.:  1000011184 | Match code: I-72 G CS
  • Inkl. førstehjelpsmaterialer iht. DIN 13164
  • To refleksvester iht. EN 471/DIN 30711
  • Minivarseltrekant iht. ECE-R27
  • Robust og motstandsdyktig
  • Alltid oversikt over smådeler
  • Ikke på lager Ikke klar til sending
NOK 474,81

NOK 949,63

ink. NOK 94,96 moms (netto NOK 379,85). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Denne i-BOXXen 72 G er utstyrt med førstehjelpsmaterialer iht. DIN 13164 for førstehjelpsskrin i personbiler. I tillegg inneholder i-BOXXen to refleksvester iht. EN 471/DIN 30711 og en minivarseltrekant iht. ECE-R27. Dermed har du alt hygienisk på plass klart til bruk.
For rask tilgjengelig anbefaler vi å plassere i-BOXX G Car Safety med en i-BOXX-veggholder på siden av bilinnredningen eller på bakdøren. Dette sparer deg for lange letetider, og hjelper deg med å holde hodet kaldt i et nødstilfelle.

i-BOXX 72 G er en praktisk, liten ordner for smådeler som skruer, plugger eller for eksempel lederhylser. Den har et transparent lokk, som gjør det mulig å holde oversikt over innholdet. Du sparer deg dermed for tidkrevende leting etter materialer og forbruksmidler, i tillegg har du alltid oversikt over beholdningen av dine smådeler. Du oppdager tidlig når det er nødvendig med etterfylling og unngår dermed kostbare utfallstider. I tillegg til det stabile bærehåndtaket, har i-BOXX 72 G svært praktiske sideføringer. Disse gir i-BOXX en ytterligere funksjon, slik at det kan settes sømløst inn i L-BOXX-systemet: Med føringene kan i-BOXX 72 G integreres som uttrekk i LS-BOXXer og i-BOXX Rack, slik at du kan bruke i-BOXX som små ordnere i store systemer og dermed forenkle din arbeidsdag. På grunn av fargegivingen er i-BOXX 72 G ufølsom mot smuss og de gir alltid dine kunder et positivt og profesjonelt.

Praktisk tilbehør som veggholderen gir ytterligere muligheter til å plassere i-BOXX G lett tilgjengelig i bilen din eller ditt verksted.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene