text.skipToContent text.skipToNavigation

.Automanager Outlet

Ref.nr.:  1000019358 | Match code: AM OUTLET
 • Muliggjør komfortabelt og effektivt arbeid i bilen
 • Individuelt justerbart bord for bærbar datamaskin
 • Integrert strømforsyning via sigarettenner
 • Enkel og rask montering på passasjersetet
 • Innebygd låsemekanisme
 • Farge
  Svart
 • Vekt
  7,4 kg
 • Mål (lxbxh)
  580 mm x 410 mm x 300 mm
 • Ikke på lager Ikke klar til sending
NOK 3 237,69

NOK 12 505,38

ink. NOK 647,54 moms (netto NOK 2 590,15). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Automanageren er det mobile skrivebordssettet for alle som tilbringer mye tid i bilen. Ved hjelp av denne kan du kaste et raskt blikk på presentasjonen din før en avtale, eller utnytte tiden mellom avtaler til å arbeide komfortabelt i bilen. Den praktiske automanageren er ikke bare en mobil arbeidsplass, men også et sikkert oppbevaringsrom for den bærbare datamaskinen, dokumenter og en mobil skriver, som holder kontorutstyret ditt på plass selv ved en bråbremsing, slik at det ikke oppstår farlige situasjoner.

Når du åpner lokket, ser du rett ned på det sideforskyvbare, bevegelige datamaskinbordet, hvor den bærbare datamaskinen festet sklisikkert på de individuelle festeføttene. Dermed kan du arbeide komfortabelt fra førersetet. Under er det fortsatt plass til to liggende dokumentmapper eller en mobil skriver, såfremt totalvekten på 12 kg ikke overskrides. Hyllene som er integrert i lokket ordner alle smådeler oversiktlig og sørger for rask tilgang til disse.

For strømforsyning av den bærbare datamaskinen, den mobile skriveren og andre elektroniske enheter er det innebygd en spenningstransformator som kobles til via sigaretttennerens 12 V-strømforsyning. Utgangsspenninger: 15 / 16 / 18 / 19 / 20 V DC (maks. 6000 mA); 22/24 V DC (maks. 5000 mA)

Din verdifulle bærbare datamaskin lagres ikke bare beskyttet mot innsyn, men også godt beskyttet mot tyveri, takket være låsemekanismen. Den praktiske automanageren i plast og aluminium passer komfortabelt på passasjersetet, og festes med to sløyfer på siden. Automanageren, som festes sikkert og raskt, blir din uunnværlige ledsager når du er ute på jobb.

Merk! Hvis kollisjonsputen på passasjersiden kan deaktiveres, skal dette gjøres. Det anbefales også at setet skyves så langt bak som mulig.

(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 12
Farge Svart
Vekt 7,4 kg
Innvendig mål (lxbxh) x x mm
Mål (lxbxh) 580 mm x 410 mm x 300 mm
Material(ien) Plast
Aluminium
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene