text.skipToContent text.skipToNavigation

Innsatsboks 1x1 H63

Ref.nr.:  6000010903 | Match code: IB 1X1 H63
 • Raskt overblikk over innholdet sparer tid
 • Personalisering takket være etiketter med fargekode
 • Enkel tilgang av smådeler takket være intelligent design
 • Fleksibilitet takket være ytterligere inndelingsmuligheter
 • Individuell sammensetning etter de enkelte arbeidsdagers behov
 • Vekt
  0,02 kg
 • Mål (lxbxh)
  62,7 x 58,5 x 52 mm
 • På lager Klar til sending innen 8 - 10 arbeidsdager
NOK 19,20
Din online prisfordel - sammenlignet med NOK 21,25

ink. NOK 3,84 moms (netto NOK 15,36). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Innsatsboksen 1x1 H63 (52x52 mm) passer til metallkofferten, T-BOXX G, L-BOXX-familien, skuffene i Sortimo bilinnredningen samt WorkMo. Høyden (63 mm) til innsatsboksen er ideell for oversiktlig sortering av smådeler.

 

Innsatsbokshøyden 63 mm er optimal for

1) L-BOXX 102 G4

2) i-BOXX G

3) T-BOXX G

4) Metallkoffert 320

5) Skuffehøyde 6.

 

Sammen med en mellombunn eller et skilleplatesett finnes det flere aktuelle kombinasjonsmuligheter.  

Med innsettsboksene fra Sortimo beholder du hele tiden oversikten over dine smådeler og forbruksvarer som skruer, plugger og mye annet. Uansett om du bruker dem i verkstedet ditt, i Sortimo kofferter og BOXXer, i WorkMo eller i Sortimo kjøretøyinnredninger, kan de brukes overalt. De forskjellige størrelsene på innsatsboksene gir deg den perfekte bestykningen i henhold til dine krav og med individuelle oppdelingsalternativer fra innsatsboksstørrelse 1x2 gjennom skilleveggføringer i de enkelte boksene, gjør de enda mer fleksibel og effektive. Med innsatsboksene beholder du alltid oversikten over beholdningen av dine forbruksmaterialer, og du kan etterbestille ved behov. En forenklet etterbestillingsprosess opplever du med etikettklistremerkene, som er det ideelle tilbehøret til Sortimo-innsatsboksene, og kan leveres med fargekode, artikkelnummer, artikkelnavn og strekkoder. Etikettene kan du lage selv i påskriftskonfiguratoren. Fargekodene gjør det mulig for deg med en inndeling tilpasset ditt daglige arbeidsforløp, i forbindelse med bedre oversikt og sparer deg tid ved leting etter smådeler. Fargen på innsatsboksene er coolgray, og de er spesielt lite utsatt for tilsmussing. Materialsammensetningen tillater også bruk av innsatsboksene ved ekstreme temperaturer. Videre er det, på grunn av den intelligente utformingen med fasede hjørner, lett få smådeler ut av innsatsboksen.

Dermed øker du produktiviteten og reduserer planleggings- og administrasjonstiden i din arbeidsdag – slik at du kan konsentrere deg om din egentlige jobb. Ett uttak eller en utskifting av innsatsboksene fra mobilitetsløsningene til Sortimo er alltid mulig, slik at du kan få tilgang til de medbrakte smådelene umiddelbart ved arbeidsplassen.

(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Vekt 0,02 kg
Innvendig mål (lxbxh) 46,0 x 46,0 x 58,5 mm
Mål (lxbxh) 62,7 x 58,5 x 52 mm
Passer til L-BOXX 102 G4
i-BOXX 72 G
T-BOXX G
Metallkoffert KM 320
Skuff bilinnredning og WorkMo
L-BOXX 102 (versjon før 01.05.2018)
i-BOXX (versjon før 01.05.2018)
T-BOXX (versjon før 01.05.2018)
Material(ien) PS
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dette nettstedet bruker cookies fra tredjepart for å analysere bruken av våre tilbud og tjenester, for å personalisere din online opplevelse og for å tilby deg interessant informasjon. Mer informasjonOK