text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 44-750 sett 1

Ref.nr.:  1000010772 | Match code: OS 1 WO 44-750
  • Profesjonelt arbeid i verkstedet
  • Skuffer med skilleplater – grenseløs orden
  • Mobil arbeidsplass takket være rulleskinne
  • Praktisk pakke med alt inkludert
  • Problemfritt, fleksibelt og raskt arbeid
NOK 17 185,00
Din online prisfordel - sammenlignet med NOK 19 090,13

ink. NOK 3 437,00 moms (netto NOK 13 748,00). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Dette WorkMo-settet er den riktig løsningen for alle som trenger en mobil arbeidsplass samt omfattende lagringsplass på verkstedet sitt. WorkMo med sine 5 skuffer, rulleskinnene og arbeidsplaten, byr på nettopp dette.

Komponentene i detalj:

- 1 x WorkMo-rulleskinne: Rulleskinnene skrus fast på den enkelte modulen, og sørger dermed for at WorkMo blir permanent mobil. To av de fire hjulene er utstyrt med bremser, slik at også sikker stand kan garanteres ved behov.

- 1 x WorkMo 44-750 med 5 skuffer: I de fem skuffene i tre ulike høyder stues smådeler og verktøybort, og er samtidig raskt tilgjengelig. Skilleplatesettet (5 stk.) inkludert i settet muliggjør en oversiktlig inndeling av skuffene. I tillegg medfølger det tre antisklimatter for skuffene. Disse demper eventuell støy og beskytter ikke bare innholdet, men også selve skuffen, mot skader.

- 1 x arbeidsplate WorkMo 44: Med denne kompletteres den mobile arbeidsstasjonen. Arbeidsplaten kan monteres eller demonteres ved hjelp av hurtigkoblingslåsen etter behov. På arbeidsplaten av massiv bøkekryssfiner kan mindre arbeidsoppgaver utføres både komfortabelt og sikkert, enten du er hjemme, på verkstedet eller på byggeplassen.

- 2 x aluminiumshullplate WorkMo 750: Aluminiumshullplatene som henges opp på sidedelene på WorkMo-modulen, er utstyrt med hull til fastklemming av tilbehør. Dermed byr også WorkMo på grensesnittet for det populære sideveggstilbehøret i aluminium fra Sortimo-bilinnredninger.

- 1 x oppbevaringsrom: Oppbevaringsrommet for sideveggen på WorkMo utvider lagerrommet til WorkMo ytterligere. Det kan skrus fast i en hvilken som helst posisjon på sideveggene til WorkMo, og byr på rask tilgang til verktøyet og hjelpemidlene som lagres her. En ytterligere fordel: På fronten av oppbevaringsrommet er det integrert en opphengslist for verktøy, hvor håndverktøyet ditt kan plasseres lett tilgjengelig.

- 1 x sidebord sidevegg 14-9 WorkMo: Her skapes ekstra plass til verktøy og forbruksmaterialer, slik at arbeidsplaten står til disposisjon for arbeidet. Bordet kan skrus fast i hullrasteren på WorkMo-sidene i den posisjonen man måtte ønske.  

 

Merk! Illustrasjon viser et konfigurasjonsforslag for de enkelte komponentene. Sammenstillingen kan varieres.

Modulen WorkMo består av vektoptimerte aluminiums- og plastkomponenter og kan kombineres og kobles til hverandre. Den kan ganske enkelt omgjøres til en mobil arbeidsstasjon på arbeidsstedet, og gjør det dermed mulig for deg å arbeide ergonomisk på alle steder. I tillegg brukes WorkMo i verkstedet som en praktisk verkstedsvogn, hvor verktøy og arbeidsredskaper kan lagres. Det omfangsrike tilbehørsprogrammet gir mange muligheter til å tilpasse WorkMo til dine individuelle behov. Ved utvidelse av WorkMo med rulleplaten eller rulleskinnene blir systemet mobilt.

(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 100
Bredderaster 4
Dybderaster 4
Vekt 54,1 kg
Maksimal lokklast i kg 100
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
    Dokumenter og downloads
    Dette nettstedet bruker cookies fra tredjepart for å analysere bruken av våre tilbud og tjenester, for å personalisere din online opplevelse og for å tilby deg interessant informasjon. Mer informasjonOK