text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 34-750 sett 1

Ref.nr.:  1000010771 | Match code: OS 1 WO 34-750
  • Profesjonelt arbeid i verkstedet
  • Skuffer med skilleplater – grenseløs orden
  • Mobil arbeidsplass takket være rulleskinne
  • Praktisk pakke med alt inkludert
  • Problemfritt, fleksibelt og raskt arbeid
NOK 14 325,00
Din online prisfordel - sammenlignet med NOK 15 911,13

ink. NOK 2 865,00 moms (netto NOK 11 460,00). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Denne WorkMo-modulen er den riktige løsningen for alle som trenger en mobil arbeidsflate samt omfattende lagringsplass på verkstedet sitt. WorkMo med sine 5 skuffer, rulleskinnene og arbeidsplaten, byr på nettopp dette.

Komponentene i detalj:

- 1 x WorkMo-rulleskinne: Rulleskinnene skrus fast på den enkelte modulen, og sørger dermed for at WorkMo blir permanent mobil. To av hjulene er utstyrt med bremser, slik at også sikker stand kan garanteres ved behov.

- 1 x WorkMo 34-750 med 5 skuffer: I de fem skuffene i tre ulike høyder stues smådeler og verktøybort, og er samtidig raskt tilgjengelig. Skilleplatesettet (5 stk.) inkludert i settet muliggjør en oversiktlig inndeling av skuffene. I tillegg følger det med fem antisklimatter til skuffene. Disse demper eventuell støy og beskytter ikke bare innholdet, men også selve skuffen, mot skader.

- 1 x arbeidsplate WorkMo 34: Med denne kompletteres den mobile arbeidsstasjonen. Arbeidsplaten kan monteres eller demonteres ved hjelp av hurtigkoblingslåsen etter behov. På arbeidsplaten av massiv bøkekryssfiner kan mindre arbeidsoppgaver utføres både komfortabelt og sikkert, enten du er hjemme, på verkstedet eller på byggeplassen.

- 2 x aluminiumshullplate WorkMo 750: Aluminiumshullplatene som henges opp på sidedelene på WorkMo-modulen, er utstyrt med Sortimo-hullraster. Dermed byr også WorkMo på grensesnittet for det populære sideveggstilbehøret i aluminium fra Sortimo-bilinnredninger. Verktøykroksettet med 9 deler som også inkluderes i settet, kan du klemme fast på sideveggene av aluminium helt etter egne behov. Dermed blir verktøyet lett tilgjengelig for deg.

Merk! Illustrasjon viser et konfigurasjonsforslag for de enkelte komponentene. Sammenstillingen kan varieres.

  

Modulen WorkMo består av vektoptimerte aluminiums- og plastkomponenter og kan kombineres og kobles til hverandre. Den kan ganske enkelt omgjøres til en mobil arbeidsstasjon på arbeidsstedet, og gjør det dermed mulig for deg å arbeide ergonomisk på alle steder. I tillegg brukes WorkMo i verkstedet som en praktisk verkstedsvogn, hvor verktøy og arbeidsredskaper kan lagres. Det omfangsrike tilbehørsprogrammet gir mange muligheter til å tilpasse WorkMo til dine individuelle behov. Ved utvidelse av WorkMo med rulleplaten eller rulleskinnene blir systemet mobilt.

(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Maximale Zuladung in kg 100
Breitenraster 3
Tiefenraster 4
Gewicht 45,1 kg
Maximale Deckelbelastung in kg 100
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
    Dokumenter og downloads
    Vi bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen på vår nettside. Ved å fortsette å bruke nettsiden, godtar du vår bruk av cookies.OK