text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-750 sett 5

Ref.nr.:  1000010770 | Match code: OS 5 WO 24-750
  • Mobilitet – også i ulendt terreng
  • Integrert lastsikring
  • Oversiktlighet takket være skuffer og BOXXer
  • Praktisk pakke med alt inkludert
  • Problemfritt, fleksibelt og raskt arbeid
NOK 11 869,00
Din online prisfordel - sammenlignet med NOK 13 186,50

ink. NOK 2 373,80 moms (netto NOK 9 495,20). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Må du ofte transportere hjelpemidlene dine i ulendt terreng? Da er dette WorkMo-settet akkurat det du ser etter!

Komponentene i detalj:

1 x AluCaddy, sammenleggbar: Med den sammenleggbare AluCaddyen transporterer du WorkMo-modulen, BOXXer og uhåndterlig last enkelt og effektivt til ønsket arbeidsplass. Med en bærekapasitet på 150 kg er AluCaddy en praktisk hjelper ved daglig transport av materialene dine.

Caddyen er laget av aluminium, og er derfor svært stabil, samtidig som den er lett i vekt og enkel å transportere. Og fordi den er sammenleggbar tar den også liten plass i kjøretøyet ditt. Med noen få håndgrep er transportsystemet klart til bruk.

Det inkluderte festesettet muliggjør bruk av ProSafe-lastsikringssystemet også for AluCaddyen. ProSafe surrestroppen hektes fast i de to surreøynene, så festes lasten på AluCaddyen for transport.

1 x WorkMo 24-750 med skuffer og koffertskinner inkl. 4 T-BOXXer: Denne WorkMo-modulen er den ideelle kombinasjonsløsningen med sine to skuffer og fire T-BOXXer ettersom den byr på strukturert orden i begge skuffer samt fleksibilitet i form av de bærbare T-BOXXene. I tillegg medfølger det to skilleplatesett, disse kan du dele inn skuffens innvendige rom med. Antisklimattene demper eventuell støy og beskytter ikke bare innholdet, men også selve skuffen, mot skader.

De fire T-BOXXene lagres på koffertskinner i WorkMo, og er alltid utrustet med innsatsbokssett H, som er et utvalg av uttakbare innsatser for smådeler i ulike dimensjoner. Dermed har du alltid ting som skruer, plugger mm. lagret på riktig plass og beskyttet mot uønsket sammenblanding. Takket være det gjennomsiktige lokket har du alltid oversikt over hele innholdet i de enkelte T-BOXXene samt det respektive fyllenivået. Slik unngås ekstraturer pga. glemte forbruksmaterialer enkelt.

- 2 x aluminiumshullplate WorkMo 750: Aluminiumshullplatene som henges opp på sidedelene på WorkMo-modulen, er utstyrt med Sortimo-hullraster. Dermed byr WorkMo på grensesnittet for det populære sideveggstilbehøret i aluminium kjent fra Sortimo-bilinnredninger.

 

Merk! Illustrasjon viser et konfigurasjonsforslag for de enkelte komponentene. Sammenstillingen kan varieres.

Modulen WorkMo består av vektoptimerte aluminiums- og plastkomponenter og kan kombineres og kobles til hverandre. Den kan ganske enkelt omgjøres til en mobil arbeidsstasjon på arbeidsstedet, og gjør det dermed mulig for deg å arbeide ergonomisk på alle steder. I tillegg brukes WorkMo i verkstedet som en praktisk verkstedsvogn, hvor verktøy og arbeidsredskaper kan lagres. Det omfangsrike tilbehørsprogrammet gir mange muligheter til å tilpasse WorkMo til dine individuelle behov. Ved utvidelse av WorkMo med rulleplaten eller rulleskinnene blir systemet mobilt.

(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Maximale Zuladung in kg 100
Breitenraster 2
Tiefenraster 4
Gewicht 32,9 kg
Maximale Deckelbelastung in kg 100
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
    Dokumenter og downloads
    Vi bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen på vår nettside. Ved å fortsette å bruke nettsiden, godtar du vår bruk av cookies.OK