text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-750 sett 3

Ref.nr.:  1000010768 | Match code: OS 3 WO 24-750
NOK 12 345,00
Din online prisfordel - sammenlignet med NOK 13 711,88

ink. NOK 2 469,00 moms (netto NOK 9 876,00). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Dette WorkMo-settet egner seg ideelt for bruk i verkstedet. Rulleskinnene skrus nemlig permanent fast på WorkMo og gjør dermed hele systemet mobilt. Verktøybrettet samt det omfattende sideveggstilbehøret sørger i tillegg for ekstra, nyttig lagringsplass.

Komponentene i detalj:

- 1 x WorkMo-rulleskinne: Rulleskinnene skrus fast på den enkelte modulen, og sørger dermed for at WorkMo blir permanent mobil. To av hjulene er utstyrt med bremser, slik at også sikker stand kan garanteres ved behov.

- 1 x WorkMo 24-750 med 2 skuffer og 2 MultiSlider inkl. 2 L-BOXXer 136 G4: Denne WorkMo-modulen er den ideelle kombinasjonsløsningen med sine to skuffer og to MultiSlider, ettersom den byr på strukturert orden i begge skuffene samt fleksibilitet i form av den bærbare L-BOXX 136 G4. MultiSliden kan trekkes helt ut, slik at du får en best mulig tilgang til innholdet i L-BOXXen. En av de to L-BOXXene er utrustet med en innsats for smådeler, den andre er utrustet med et skilleplatesett. Begge innsatsene sørger for orden og en effektiv arbeidsdag.

- 1 x verktøybrett WorkMo 24: Med verktøybrettet blir WorkMo til en verkstedsvogn. Brettet festes raskt til WorkMo, takket være koblingsmekanismen. Den tas av på samme måte. Det brukte materialet er bestandig mot diverse oljer, løsemidler og drivstoff. Alternativt kan verktøybrettet også deles videre inn med skilleplater. I settet er det inkludert to skilleplater, som lar deg dele verktøybrettet inn i tre rom. Slik blir det enda bedre orden. En annen egenskap: Størrelsen på de enkelte rommene er optimert i forhold til målene på Sortimo-innsatsboksene. Dermed er også smådelene dine alltid klare til bruk.

- 2 x skilleplatesett for skuffer: Med skilleplatene kan skuffenes innvendige rommet deles inn i enkeltområder – du sparer tid, takket være oversiktligheten. I tillegg medfølger det to antisklimatter for skuffene. Disse demper eventuell støy og beskytter ikke bare innholdet, men også selve skuffen, mot skader.

- 1 x oppbevaringsrom: Oppbevaringsrommet for sideveggen på WorkMo utvider lagerrommet til WorkMo ytterligere. Det kan skrus fast i en hvilken som helst posisjon på sideveggene til WorkMo, og byr på rask tilgang til verktøyet og hjelpemidlene som lagres her. En ytterligere fordel: På fronten av oppbevaringsrommet er det integrert en opphengslist for verktøy, hvor håndverktøyet ditt kan plasseres lett tilgjengelig.

- 2 x aluminiumshullplate WorkMo 750: Aluminiumshullplatene som henges opp på sidedelene på WorkMo-modulen, er utstyrt med Sortimo-hullraster. Dermed byr også WorkMo på grensesnittet for det populære sideveggstilbehøret i aluminium fra Sortimo-bilinnredninger. Den medfølgende slangeholderen kan også festes i en hvilken som helst posisjon på platene. 

 

Merk! Illustrasjon viser et konfigurasjonsforslag for de enkelte komponentene. Sammenstillingen kan varieres.

Modulen WorkMo består av vektoptimerte aluminiums- og plastkomponenter og kan kombineres og kobles til hverandre. Den kan ganske enkelt omgjøres til en mobil arbeidsstasjon på arbeidsstedet, og gjør det dermed mulig for deg å arbeide ergonomisk på alle steder. I tillegg brukes WorkMo i verkstedet som en praktisk verkstedsvogn, hvor verktøy og arbeidsredskaper kan lagres. Det omfangsrike tilbehørsprogrammet gir mange muligheter til å tilpasse WorkMo til dine individuelle behov. Ved utvidelse av WorkMo med rulleplaten eller rulleskinnene blir systemet mobilt.

(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 100
Bredderaster 2
Dybderaster 4
Vekt 29,3 kg
Maksimal lokklast i kg 100
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
    Dokumenter og downloads
    Dette nettstedet bruker cookies fra tredjepart for å analysere bruken av våre tilbud og tjenester, for å personalisere din online opplevelse og for å tilby deg interessant informasjon. Mer informasjonOK