text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-750 sett 1

Ref.nr.:  1000010766 | Match code: OS 1 WO 24-750
NOK 14 525,00
Din online prisfordel - sammenlignet med NOK 16 138,25

ink. NOK 2 905,00 moms (netto NOK 11 620,00). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Med dette WorkMo-settet har du mange bruksmuligheter. Denne multifunksjonelle monteringsvognen lar seg bruke både på verkstedet og på byggeplassen. Takket være de perforerte arbeidsplatene, sammen med skrutvingene og stopp- eller låseboltene, har du utallige muligheter til å feste arbeidsstykker av forskjellig art til bearbeiding. Fordi platene er rettvinklet i forhold til hverandre, forenkles monteringen av f.eks. skråskårne arbeidsstykker.

Komponentene i detalj:

- 1 x rulleplate 24: De fire hjulene gjør WorkMo-modulen mobil – takket være to bremsehjul garanteres du også sikker stand under arbeidet. Med en maksimal belastningskapasitet på opptil 120 kg og sin helt flate overflate er rulleplaten også den ideelle hjelperen for andre transportoppgaver. De to enkeltvise ProSafe-surrepunktene som er integrert i platen muliggjør i tillegg feste av gjenstander som transporteres.

- 1 x WorkMo 24-750 med 2 skuffer og 2 MultiSlider inkl. 2 L-BOXXer 136 G4: Denne WorkMo-modulen er den ideelle kombinasjonsløsningen med sine to skuffer og to MultiSlider, ettersom den byr på strukturert orden i begge skuffene samt fleksibilitet i form av den bærbare L-BOXX 136 G4. MultiSliden kan trekkes helt ut, slik at du får en best mulig tilgang til innholdet i L-BOXXen.

- 2 x aluminiumshullplate WorkMo 750: Aluminiumshullplatene som henges opp på sidedelene på WorkMo-modulen, er utstyrt med Sortimo-hullraster. Dermed byr også WorkMo på grensesnittet for det populære sideveggstilbehøret i aluminium fra Sortimo-bilinnredninger.

- 1 x perforert WorkMo-arbeidsplate for oversiden, bakveggen og sideveggen: Arbeidsplatene er utstyrt med 20 mm systemhull, slik at de medfølgendeskrutvingene (2 stk.) samt stopp- og låseboltene (i 2-pakk) til feste av ulike typer arbeidsstykker. Dermed kan arbeidsstykkene festes optimalt også vertikalt for bearbeiding. Arbeidsplaten for oversiden har en låsefunksjon som ved behov kan tas av med ett håndgrep.

 

Merk! Illustrasjon viser et konfigurasjonsforslag for de enkelte komponentene. Sammenstillingen kan varieres.

 

 

 

Modulen WorkMo består av vektoptimerte aluminiums- og plastkomponenter og kan kombineres og kobles til hverandre. Den kan ganske enkelt omgjøres til en mobil arbeidsstasjon på arbeidsstedet, og gjør det dermed mulig for deg å arbeide ergonomisk på alle steder. I tillegg brukes WorkMo i verkstedet som en praktisk verkstedsvogn, hvor verktøy og arbeidsredskaper kan lagres. Det omfangsrike tilbehørsprogrammet gir mange muligheter til å tilpasse WorkMo til dine individuelle behov. Ved utvidelse av WorkMo med rulleplaten eller rulleskinnene blir systemet mobilt.

(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 100
Bredderaster 2
Dybderaster 4
Vekt 42,7 kg
Maksimal lokklast i kg 100
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
    Dokumenter og downloads
    Dette nettstedet bruker cookies fra tredjepart for å analysere bruken av våre tilbud og tjenester, for å personalisere din online opplevelse og for å tilby deg interessant informasjon. Mer informasjonOK