text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-500 sett 5

Ref.nr.:  1000010765 | Match code: OS 5 WO 24-500
  • Med lagringsplass i verkstedet
  • Rask å ta av – og dermed meget fleksibel
  • Stablingsbare komponenter
  • Rask og enkel montering
  • Fleksibel bruk
NOK 4 145,00
Din online prisfordel - sammenlignet med NOK 4 604,38

ink. NOK 829,00 moms (netto NOK 3 316,00). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Med dette settet får du ekstra oppbevaringsplass på verkstedet ditt. Settet, som består av en WorkMo og tilhørende veggholder, muliggjør opphenging av WorkMo på veggen i verkstedet ditt, for eksempel over arbeidsbenken. Ved behov kan WorkMo hektes av og transporteres til arbeidsstedet. Med denne løsningen er du helt fleksibel!

Komponentene i detalj:

- 1 x WorkMo 24-500 universalskap: Bak skapdøren finner du to hyller hvor ulike forbruksmaterialer og verktøy kan stues bort på en optimal måte. Skapdørene kan låses, og beskytter dermed innholdet mot smuss og uønsket tilgang.

- 1 x veggholder WorkMo: Med veggholderen kan WorkMo-modulene 24-500 og 24-750 festes enkelt på veggen og brukes som verkstedsinnredning. Holderen består av to aluminiumsskinner. Den ene festes på WorkMo, den andre på veggen. Festematerialet til feste av skinnen på WorkMo medfølger. Skinnene passer til alle WorkMo-moduler i bredde 2, og kan belastes med opptil maks. 100 kg. WorkMo henges dermed bare inn i skinnene, noe som også gjør at en rask og ukomplisert fjerning alltid er mulig.

 

Viktig:
- Den benyttede veggen må være egnet til belastningen.
- Det må brukes festemateriale som passer til det respektive byggematerialet.
- Egner seg ikke for bruk i kjøretøy.

Modulen WorkMo består av vektoptimerte aluminiums- og plastkomponenter og kan kombineres og kobles til hverandre. Den kan ganske enkelt omgjøres til en mobil arbeidsstasjon på arbeidsstedet, og gjør det dermed mulig for deg å arbeide ergonomisk på alle steder. I tillegg brukes WorkMo i verkstedet som en praktisk verkstedsvogn, hvor verktøy og arbeidsredskaper kan lagres. Det omfangsrike tilbehørsprogrammet gir mange muligheter til å tilpasse WorkMo til dine individuelle behov. Ved utvidelse av WorkMo med rulleplaten eller rulleskinnene blir systemet mobilt.

(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Maximale Zuladung in kg 100
Breitenraster 2
Tiefenraster 4
Gewicht 11,8 kg
Maximale Deckelbelastung in kg 100
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
    Dokumenter og downloads
    Vi bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen på vår nettside. Ved å fortsette å bruke nettsiden, godtar du vår bruk av cookies.OK