text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-500 sett 3

Ref.nr.:  1000010763 | Match code: OS 3 WO 24-500
NOK 23 879,00
Din online prisfordel - sammenlignet med NOK 26 529,13

ink. NOK 4 775,80 moms (netto NOK 19 103,20). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Med denne komplette WorkMo-pakken er du rustet for alle eventualiteter på byggeplassen. Her har du en fullverdig arbeidsplass tilgjengelig – uansett hvor du befinner deg! Ved å løsne koblingen mellom modulene får du håndterlige enkeltkomponenter som kan transporteres komfortabelt på rullen til det respektive bruksstedet. Utallige fastspenningsmuligheter muliggjør sikkert arbeid og profesjonelle arbeidsresultater.

Komponentene i detalj:

1 x rulleplate 24: De fire hjulene gjør WorkMo-modulen mobil – takket være to bremsehjul garanteres du også sikker stand. Med en maksimal belastningskapasitet på opptil 120 kg og sin helt flate overflate er rulleplaten også den ideelle hjelperen for andre transportoppgaver. De to enkeltvise ProSafe-surrepunktene som er integrert i platen muliggjør i tillegg feste av gjenstander som transporteres.

- 1 x WorkMo 24-500 med T-BOXXer: De fire T-BOXXene er utrustet med innsatsbokssettet 16 stk. H63 S, som er et utvalg av uttakbare innsatser for smådeler i forskjellige størrelser. Dermed har du alltid ting som skruer, plugger mm. lagret på riktig plass og beskyttet mot uønsket sammenblanding. Takket være det gjennomsiktige lokket har du alltid oversikt over hele innholdet i de enkelte BOXXene samt det respektive fyllenivået. Slik unngås ekstraturer pga. glemte forbruksmaterialer enkelt.

- 1 x WorkMo 24-500 med 4 skuffer: I de tre skuffene stues smådeler og verktøy bort. Med det medfølgende skilleplatesettet (4 stk.) kan skuffene deles inn ytterligere. I tillegg følger det med fire antisklimatter for skuffene. Disse demper eventuell støy og beskytter ikke bare innholdet, men også selve skuffen, mot skader.

- 1 x arbeidsbord, perforert: Det perforerte arbeidsbordet kompletterer settet og gjør det til en fullverdig arbeidsbenk. Bordet er utstyrt med en foldbar, justerbar fot på den ene siden, mens den andre siden har en rastemekanisme som muliggjør låsing av bordet på oversiden av WorkMo. Det perforerte arbeidsbordet har 20 mm systemhull som gjør det mulig å feste stoppe- eller låsebolter, eller også spennmidler som skrutvinger eller flatstrammere. Bordplaten består av førsteklasses bøkekryssfiner og er festet med en aluminiumsprofil med spor, hvor skrutvingene kan settes inn. Dermed finnes det enda flere muligheter for å feste arbeidsstykker av ulike størrelser på arbeidsbordet. Også tilbehør som oppbevaringsrom for innsatsbokser kan festes på aluminiumsprofilen, slik at du alltid har nødvendige smådeler for hånden. Settet inkluderer flatstrammer og stoppbolter (i 2-pakk) samt to skrutvinger. Den perfekte mobile arbeidsplassen!

- 4 x aluminiumshullplate WorkMo 500: Aluminiumshullplatene som henges opp på sidedelene på WorkMo-modulen, er utstyrt med Sortimo-hullraster. Dermed byr også WorkMo på grensesnittet for det populære sideveggstilbehøret i aluminium fra Sortimo-bilinnredninger. 

- 1 x strømforsyning 4-delt IP44 04-7 WorkMo: Slutt på brysom omkobling ved apparatskifte! Med strømforsyningen for sideveggen på WorkMo har du fire stikkontakter tilgjengelig. Dermed er en optimal, tidsbesparende arbeidsflyt garantert.

- 1 x oppbevaringsrom: Oppbevaringsrommet for sideveggen på WorkMo utvider lagerrommet til WorkMo ytterligere. Det kan skrus fast i en hvilken som helst posisjon på sideveggene til WorkMo, og byr på rask tilgang til verktøyet og hjelpemidlene som lagres her. En ytterligere fordel: På fronten av oppbevaringsrommet er det integrert en opphengslist for verktøy, hvor håndverktøyet ditt kan plasseres lett tilgjengelig.

 

Merk! Illustrasjon viser et konfigurasjonsforslag for de enkelte komponentene. Sammenstillingen kan varieres.

 

 

Modulen WorkMo består av vektoptimerte aluminiums- og plastkomponenter og kan kombineres og kobles til hverandre. Den kan ganske enkelt omgjøres til en mobil arbeidsstasjon på arbeidsstedet, og gjør det dermed mulig for deg å arbeide ergonomisk på alle steder. I tillegg brukes WorkMo i verkstedet som en praktisk verkstedsvogn, hvor verktøy og arbeidsredskaper kan lagres. Det omfangsrike tilbehørsprogrammet gir mange muligheter til å tilpasse WorkMo til dine individuelle behov. Ved utvidelse av WorkMo med rulleplaten eller rulleskinnene blir systemet mobilt.

(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 100
Bredderaster 2
Dybderaster 4
Vekt 71,5 kg
Maksimal lokklast i kg 100
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
    Dokumenter og downloads
    Dette nettstedet bruker cookies fra tredjepart for å analysere bruken av våre tilbud og tjenester, for å personalisere din online opplevelse og for å tilby deg interessant informasjon. Mer informasjonOK