text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-500 sett 1

Ref.nr.:  1000010761 | Match code: OS 1 WO 24-500
NOK 15 329,00
Din online prisfordel - sammenlignet med NOK 17 029,38

ink. NOK 3 065,80 moms (netto NOK 12 263,20). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Med dette settet har du WorkMo-systemets fulle fleksibilitet tilgjengelig for deg. Det egner seg både til bruk som sorteringshjelp på verkstedet og til bruk på byggeplassen. Hele komponentsammenstillingen lar seg enkelt demonteres og transporteres som enkeltkomponenter ved å løsne koblingsarmen på siden, og kan deretter settes sammen igjen på arbeidsplassen.

Komponentene i detalj:

1 x rulleplate 24: De fire hjulene gjør WorkMo-modulen mobil – takket være to bremsehjul garanteres du også sikker stand under arbeidet. Med en maksimal belastningskapasitet på opptil 120 kg og sin helt flate overflate er rulleplaten også den ideelle hjelperen for andre transportoppgaver. De to enkeltvise ProSafe-surrepunktene som er integrert i platen muliggjør i tillegg feste av gjenstander som transporteres.

- 1 x WorkMo 24-500 med T-BOXXer: De fire T-BOXXene er utrustet med innsatsbokssettet 16 stk. H63 S, som er et utvalg av uttakbare innsatser for smådeler i forskjellige størrelser. Dermed har du alltid ting som skruer, plugger mm. lagret på riktig plass og beskyttet mot uønsket sammenblanding. Takket være det gjennomsiktige lokket har du alltid oversikt over innholdet i de enkelte BOXXene samt det respektive fyllenivået. Slik unngås ekstraturer pga. glemte forbruksmaterialer enkelt.

- 1 x WorkMo 24-500 med 2 skuffer og MultiSlide inkl. L-BOXX 136 G4: Denne WorkMo-modulen er den ideelle kombinasjonsløsningen med sine to skuffer og MultiSlide, ettersom den byr på strukturert orden i begge skuffene samt fleksibilitet i form av den bærbare L-BOXX 136 G4. MultiSliden kan trekkes helt ut, slik at du får en best mulig tilgang til innholdet i L-BOXXen.

- 2 x skilleplatesett for skuffer: Med skilleplatene kan skuffenes innvendige rommet deles inn i enkeltområder – du sparer tid, takket være oversiktligheten. I tillegg medfølger det to antisklimatter for skuffene. Disse demper eventuell støy og beskytter ikke bare innholdet, men også selve skuffen, mot skader.

- 4 x aluminiumshullplate WorkMo 500: Aluminiumshullplatene som henges opp på sidedelene på WorkMo-modulen, er utstyrt med Sortimo-hullraster. Dermed byr også WorkMo på grensesnittet for det populære sideveggstilbehøret i aluminium fra Sortimo-bilinnredninger.

- 1 x oppbevaringsrom: Oppbevaringsrommet for sideveggen på WorkMo utvider lagerrommet til WorkMo ytterligere. Det kan skrus fast i en hvilken som helst posisjon på sideveggene til WorkMo, og byr på rask tilgang til innholdet. En ytterligere fordel: På fronten av oppbevaringsrommet er det integrert en opphengslist for verktøy, hvor håndverktøyet ditt kan plasseres lett tilgjengelig.

- 1 x arbeidsplate WorkMo 24: Med denne kompletteres den mobile arbeidsstasjonen. Platen kan monteres og demonteres med hurtigkoblingslåsen etter behov. På arbeidsplaten av massiv bøkekryssfiner kan mindre arbeidsoppgaver utføres både komfortabelt og sikkert, enten du er hjemme, på verkstedet eller på byggeplassen.

 

Fleksibilitet og multifunksjonalitet som bare tilbys av WorkMo!

 

Merk! Illustrasjon viser et konfigurasjonsforslag for de enkelte komponentene. Sammenstillingen kan varieres.

Modulen WorkMo består av vektoptimerte aluminiums- og plastkomponenter og kan kombineres og kobles til hverandre. Den kan ganske enkelt omgjøres til en mobil arbeidsstasjon på arbeidsstedet, og gjør det dermed mulig for deg å arbeide ergonomisk på alle steder. I tillegg brukes WorkMo i verkstedet som en praktisk verkstedsvogn, hvor verktøy og arbeidsredskaper kan lagres. Det omfangsrike tilbehørsprogrammet gir mange muligheter til å tilpasse WorkMo til dine individuelle behov. Ved utvidelse av WorkMo med rulleplaten eller rulleskinnene blir systemet mobilt.

(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Maximale Zuladung in kg 100
Breitenraster 2
Tiefenraster 4
Gewicht 47,4 kg
Maximale Deckelbelastung in kg 100
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
    Dokumenter og downloads
    Vi bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen på vår nettside. Ved å fortsette å bruke nettsiden, godtar du vår bruk av cookies.OK