text.skipToContent text.skipToNavigation

SET WorkMo Gedore 2

Ref.nr.:  1000004072 | Match code: SET WO GEDORE 2
 • Gedore L-BOXX samt universalverktøy i gave
 • Fleksibilitet ved transport av verktøy og smådeler med WorkMo
 • Universell bruk av WorkMo på verkstedet, i bilen og på byggeplassen
 • God og oversiktlig orden på stedet – minimering av tid brukt til leting
 • Gedore L-BOXX inkl. førsteklasses Gedore-verktøy
NOK 11 805,00
Din online prisfordel - sammenlignet med NOK 13 110,13

ink. NOK 2 361,00 moms (netto NOK 9 444,00). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Vi gir deg en Gedore L-BOXX 136 G4 med universalverktøy i gave til det praktiske WorkMo-settet – gå ikke glipp av tilbudet!

Utstyrssettet WorkMo Gedore 2 består av to moduler til det mobile arbeidssystemet WorkMo i bredde 2 og høyde 500 mm, en rulle for transporten av modulen og en gratis Gedore L-BOXX 136 G4 med førsteklasses verktøy. 

2 x WorkMo-modul, bredde 2, høyde 500 og rulle

Den ene WorkMo-modulen er utstyrt med fire skuffer i høyde 6 (innvendige mål B x H x D: 418 x 89 x 314 mm). Skuffene oppbevarer gjenstander beskyttet mot innsyn, og deres fulle uttrekkingsmulighet gjør dem godt tilgjengelig. De lar seg fleksibelt dele inn ved hjelp av tilbehør som innsatsbokser, innsatser for smådeler eller skilleplater, og sørger dermed for enda bedre oversiktlighet og orden, og du sparer derfor tid på leting. Valgfrie antisklimatter på skuffebunnen forhindrer at innholdet forskyves og demper eventuell støy.

Den andre WorkMo-modulen er utstyrt med tre BOXX-hyller, og inneholder en L-BOXX 136 G4 samt to L-BOXXer 102 G4. L-BOXX egner seg ideelt til transport av materialer, verktøy og andre hjelpemidler. Takket være tallrike utvidelsesmuligheter, som for eksempel innsatsbokser, skilleplater, innsatser for smådeler osv., kan L-BOXXene deles inn fleksibelt, noe som sørger for bedre tilpasning, oversiktlighet og orden.

Rulleplaten av førsteklasses bøkekryssfiner gjør WorkMo mobil. Passer til alle WorkMo-modulene i bredde 2, og kan ved behov festes under modulene ved hjelp av den integrerte koblingsarmen. Rulleplaten er utstyrt med fire gummihjul, som også egner seg til ujevnt terreng. To av hjulene er i tillegg utstyrt med bremser. Rulleplatens flate overflate muliggjør også bruk til andre transportoppgaver. Takket være to innfelte gulvsurrepunkter ProSafe i grunnplaten, kan transportgodset festes på rulleplaten med en surrestropp.

Gratis: Gedore L-BOXX med førsteklasses verktøy

På toppen av dette får du en Gedore L-BOXX 136 G4. Det praktiske og førsteklasses verktøyet fra Gedore er plassert i et skuminnlegg for verktøy, og er dermed alltid oversiktlig sortert. L-BOXX 136 G4 inneholder:

 • Verktøyinnsatser, skumstoffmodul
 • 3K-skrutrekkere, vanlig hode, 4 mm; 5,5 mm; 6,5 mm og 8 mm
 • 3K-skrutrekkere, stjernehode PH 1 og PH 2, universaltang 10" med 15 innstillinger, dyppisolert
 • Nebbtang, 180 mm, 2-komponents håndtak
 • Sleggehammer med skaft av ask, 500 g
 • Bithåndtak 1/4", bittsett 31 deler
 • Fastnøkkel DU-profil 10 mm; 13 mm; 17 mm og 19 mm
 • Ekstra flat meisel, 240 x 26 x 4 mm

Modulen WorkMo består av vektoptimerte aluminiums- og plastkomponenter og kan kombineres og kobles til hverandre. Den kan ganske enkelt omgjøres til en mobil arbeidsstasjon på arbeidsstedet, og gjør det dermed mulig for deg å arbeide ergonomisk på alle steder. I tillegg brukes WorkMo i verkstedet som en praktisk verkstedsvogn, hvor verktøy og arbeidsredskaper kan lagres. Det omfangsrike tilbehørsprogrammet gir mange muligheter til å tilpasse WorkMo til dine individuelle behov. Ved utvidelse av WorkMo med rulleplaten eller rulleskinnene blir systemet mobilt.

(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 100
Bredderaster 2
Dybderaster 4
Vekt 49,3 kg
Innvendig mål (lxbxh) 450,0 x 365,0 x 416,0 mm
Mål (lxbxh) 493 x 612 x 1.116 mm
Maksimal lokklast i kg 100
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads
  Vi bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen på vår nettside. Ved å fortsette å bruke nettsiden, godtar du vår bruk av cookies.OK