text.skipToContent text.skipToNavigation

ProSafe-lastsikringsnett 775 x 1025mm

Ref.nr.:  1000004935 | Match code: LASIN PS 775X1025
 • Ideelt for lastegods som er vanskelig å sikre, uhåndterlig eller rundt
 • Ekstremt robust og rivefast
 • Maskevidde 100 mm, stroppebredde 25 mm
 • Fire surrestropper med klemlås
 • Testet og sertifisert av DEKRA
 • Vekt
  0,7 kg
 • Mål (lxbxh)
  250 x 160 x 75 mm
 • På lager Klar til sending innen 8 - 10 arbeidsdager
NOK 829,50
Din online prisfordel - sammenlignet med NOK 921,25

ink. NOK 165,90 moms (netto NOK 663,60). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

ProSafe-lastsikringsnettet sikrer den kostbare lasten din på lasteplanet, og er spesielt egnet for last som er vanskelig å sikre, uhåndterlig eller rund. Takket være ProSafe-systemet, kan nettet hektes på surreskinnenesom sitter på kanten av lasteplanet på ProCargo CT1. Dermed har du alltid et passende surrepunkt klart og stor fleksibilitet under håndteringen, noe som sparer mye tid ved riktig sikring av lasten.

Nettet er ekstremt robust, rivefast og er laget av kvalitetsmateriale, slik at lang brukstid er garantert. Maskevidden er ca. 100 mm med en stroppebåndsbredde på 25 mm. På nettet finnes fire surrestropper med klemlås.

Kvaliteten og funksjonaliteten til lastsikringsnettet er testet og sertifisert av Dekra iht. det tyske regelverket VDI 2700, ark 3.3. Belastningskapasitet på opptil 400 daN er også testet ved sertifiseringen fra Dekra, slik at du kan stole på en lang og funksjonell bruk av ProSafe-lastsikringsnettet. Og takket være fleksibiliteten ved ProSafe-systemet, sparer du i tillegg mye tid ved sikringen av lasten din.

Det integrerte lastsikringssystemet ProSafe gjør det mulig med rask og enkel surring. Det intelligente systemet som er integrert i kjøretøyinnretningen, sørger for en effektiv administrasjon og sikkerhet. ProSafe lastsikringselementer finnes både i stolpene til innrettingsblokkene, og også i traverser, bunn- og veggkledninger. Dette gjør surring mulig med i en håndvending og svært lett. Dermed beskyttes både lasten og kjøretøyet, og det er enkelt, raskt og sikkert under veis.

(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Vekt 0,7 kg
Innvendig mål (lxbxh) x x mm
Mål (lxbxh) 250 x 160 x 75 mm
Lengde i mm 775x1025
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dette nettstedet bruker cookies fra tredjepart for å analysere bruken av våre tilbud og tjenester, for å personalisere din online opplevelse og for å tilby deg interessant informasjon. Mer informasjonOK