text.skipToContent text.skipToNavigation

ProSafe-lastsikringsnett 2275x1650

Ref.nr.:  1000001307 | Match code: ZLSN 2,2X1,6 PS
 • Egner seg spesielt for lastegods som er vanskelig å sikre, uhåndterlig eller rundt
 • Utallige festemuligheter
 • Testet i henhold til retningslinjen VDI 2700, ark 3.3
 • Kan belastes med opptil 400 daN
 • To surrestropper med skralle, to med klemlås
 • Farge
  Antrasitt
 • Vekt
  7 kg kg
 • Mål (lxbxh)
  2.275 x 1.650 x 30 mm
 • På lager Klar til sending innen 8 - 10 arbeidsdager
NOK 4 635,00
Din online prisfordel - sammenlignet med NOK 5 149,25

ink. NOK 927,00 moms (netto NOK 3 708,00). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

ProSafe-lastsikringsnett sikrer den kostbare lasten din, og er spesielt egnet for last som er vanskelig å sikre, uhåndterlig eller rund. Takket være ProSafe-systemet kan nettet hektes fast i ProSafe-stolper og bjelker i Globelyst-bilinnredningen, surreskinner, SoboGrip ProSafe-gulv eller kjøretøyets originale festepunkter. Dermed har du alltid et passende surrepunkt tilgjengelig og har stor fleksibilitet under håndteringen, noe som sparer mye tid ved riktig sikring av lasten.

Nettet er ekstremt robust, rivefast og er laget av førsteklasses materiale, slik at lang brukstid er garantert. Maskevidden er på ca. 120 x 120 mm med en stroppebåndsbredde på 25 mm. På nettet finnes to surrestropper med skrallestrammer og to med klemlås. Lastsikringsnettet forsendes i en praktisk stoffveske.

Kvaliteten og funksjonaliteten til lastsikringsnettet er testet og sertifisert av Dekra iht. det tyske regelverket VDI 2700, ark 3.3. Belastningskapasitet på opptil 400 daN er også testet med sertifiseringen fra Dekra, slik at du kan stole på en lang og funksjonell bruk av ProSafe-lastsikringsnettet. Og takket være fleksibiliteten til ProSafe-systemet sparer du i tillegg mye tid ved sikringen av lasten din.

Det integrerte lastsikringssystemet ProSafe gjør det mulig med rask og enkel surring. Det intelligente systemet som er integrert i kjøretøyinnretningen, sørger for en effektiv administrasjon og sikkerhet. ProSafe lastsikringselementer finnes både i stolpene til innrettingsblokkene, og også i traverser, bunn- og veggkledninger. Dette gjør surring mulig med i en håndvending og svært lett. Dermed beskyttes både lasten og kjøretøyet, og det er enkelt, raskt og sikkert under veis.

(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Farge Antrasitt
Vekt 7 kg kg
Innvendig mål (lxbxh) x x mm
Mål (lxbxh) 2.275 x 1.650 x 30 mm
Lengde i mm 2275x1650
Material(ien) PA6
Polyester
Stål
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dette nettstedet bruker cookies fra tredjepart for å analysere bruken av våre tilbud og tjenester, for å personalisere din online opplevelse og for å tilby deg interessant informasjon. Mer informasjonOK