text.skipToContent text.skipToNavigation

ProSafe-lastsikringsnett 2275x1650

Ref.nr.:  1000001307 | Match code: ZLSN 2,2X1,6 PS
 • Egner seg spesielt for lastegods som er vanskelig å sikre, uhåndterlig eller rundt
 • Utallige festemuligheter
 • Testet i henhold til retningslinjen VDI 2700, ark 3.3
 • Kan belastes med opptil 400 daN
 • To surrestropper med skralle, to med klemlås
 • Farge
  Antrasitt
 • Vekt
  7 kg
 • Mål (lxbxh)
  2.275 mm x 1.650 mm x
 • På lager Klar til sending innen 8 - 10 arbeidsdager
NOK 6 817,63

ink. NOK 1 363,53 moms (netto NOK 5 454,10). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

ProSafe-lastsikringsnett sikrer den kostbare lasten din, og er spesielt egnet for last som er vanskelig å sikre, uhåndterlig eller rund. Takket være ProSafe-systemet kan nettet hektes fast i ProSafe-stolper og bjelker i Globelyst-bilinnredningen, surreskinner, SoboGrip ProSafe-gulv eller kjøretøyets originale festepunkter. Dermed har du alltid et passende festepunkt tilgjengelig og har stor fleksibilitet under håndteringen, noe som sparer mye tid ved riktig sikring av lasten.

Nettet er ekstremt robust, rivefast og er laget av førsteklasses materiale, slik at lang brukstid er garantert. Maskevidden er på ca. 120 x 120 mm med en stroppebåndsbredde på 25 mm. På nettet finnes to surrestropper med skrallestrammer og to med klemlås. Lastsikringsnettet forsendes i en praktisk stoffveske.

Kvaliteten og funksjonaliteten til lastsikringsnettet er testet og sertifisert av Dekra iht. det tyske regelverket VDI 2700, ark 3.3. Belastningskapasitet på opptil 400 daN er også testet med sertifiseringen fra Dekra, slik at du kan stole på en lang og funksjonell bruk av ProSafe-lastsikringsnettet. Og takket være fleksibiliteten til ProSafe-systemet sparer du i tillegg mye tid ved sikringen av lasten din.

ProSafe-lastsikringsnett sikrer den kostbare lasten din optimalt, og er spesielt egnet for last som er vanskelig å sikre, uhåndterlig eller rund. Takket være ProSafe-systemet kan nettet hektes fast i ProSafe-stolpene i bilinnredningen, surreskinner, SoboGrip ProSafe-gulv eller bilens originale surrepunkter. Dermed har du alltid et passende surrepunkt parat. Nettet er testet i henhold til retningslinjen VDI 2700, ark 3.3 og kan belastes opptil 400 daN. Maskevidden er på ca. 120 x 120 mm med en stroppebåndsbredde på 25 mm. På nettet finnes to surrestropper med skrallestrammer og to med klemlås. Lastsikringsnettet forsendes i en praktisk stoffveske.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Farge Antrasitt
Vekt 7 kg
Innvendig mål (lxbxh) x x mm
Mål (lxbxh) 2.275 mm x 1.650 mm x
Lengde i mm 2275x1650
Bruk Transport av uhåndterlig gods
Variant 2 x skralle og 2 x klemlås
ProSafe
Material(ien) PA6
Polyester
Stål
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene