text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX veggholder G

Ref.nr.:   6000011032 |  Match code: I-WH G |  EAN: 4045294733957
 • Robust og motstandsdyktig
 • Mål (lxbxh)
  354 mm x 322 mm x 46 mm
 • Vekt
  0,38 kg
 • Farge
  Coolgrey
 • Kommer snart Klar til sending innen 10- 12 arbeidsdager
NOK 430,38

ink. NOK 86,08 moms (netto NOK 344,30). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Med i-BOXX-veggholderen G kan alle i-BOXXene plasseres godt synlig og raskt tilgjengelige i bilen eller på verkstedet. For å feste i-BOXXen G i holderen settes denne ganske enkelt på kroken i det nedre området og vippes opp. Utløserspaken på veggholderen er plassert i umiddelbar nærhet til bærehåndtaket til i-BOXXen G, slik at opplåsing og uttak er mulig bare med én hånd.

Veggholderen kan monteres på aluminiumshullplaten eller på bakdøren i varebilen. Den er spesielt egnet til i-BOXXer som du har i stadig bruk, eller til i-BOXXene for nødstilfeller, som må være raskt tilgjengelige i nødstilfeller.

i-BOXX 72 G er en praktisk, liten ordner for smådeler som skruer, plugger eller for eksempel lederhylser. Den har et transparent lokk, som gjør det mulig å holde oversikt over innholdet. Du sparer deg dermed for tidkrevende leting etter materialer og forbruksmidler, i tillegg har du alltid oversikt over beholdningen av dine smådeler. Du oppdager tidlig når det er nødvendig med etterfylling og unngår dermed kostbare utfallstider. I tillegg til det stabile bærehåndtaket, har i-BOXX 72 G svært praktiske sideføringer. Disse gir i-BOXX en ytterligere funksjon, slik at det kan settes sømløst inn i L-BOXX-systemet: Med føringene kan i-BOXX 72 G integreres som uttrekk i LS-BOXXer og i-BOXX Rack, slik at du kan bruke i-BOXX som små ordnere i store systemer og dermed forenkle din arbeidsdag. På grunn av fargegivingen er i-BOXX 72 G ufølsom mot smuss og de gir alltid dine kunder et positivt og profesjonelt.

Praktisk tilbehør som veggholderen gir ytterligere muligheter til å plassere i-BOXX G lett tilgjengelig i bilen din eller ditt verksted.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Mål (lxbxh) 354 mm x 322 mm x 46 mm
Vekt 0,38 kg
Material(ien) ABS
Farge Coolgrey
Passer til i-BOXX
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene