text.skipToContent text.skipToNavigation

Boksinnsats 31 mm for T-BOXX G

Ref.nr.:   1000011084 |  Match code: STB BES 31 G |  EAN: 4045294731892
 • Passer til T-BOXXene G
 • Sørger for inndeling i to nivåer
 • Deler T-BOXXen G inn over hele flaten
 • inndeling med innsatsbokser i høyden 31 mm
 • Utvendige mål (LxBxH)
  313 x 420 x 31 mm
 • Vekt
  0,83 kg
 • Farge
  Sortimo CoolGrey
 • Kommer snart 05.10.2023
NOK 391,38

ink. NOK 78,28 moms (netto NOK 313,10). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Mellombunnen for T-BOXX G sørger for enda bedre orden og maksimal utnyttelse av T-BOXX G, fordi den muliggjør inndeling av T-BOXX G i to nivåer som hver kan utstyres med innsatsbokser.

Denne mellombunnen deler inn hele den innvendige flaten i T-BOXX G. Den gir et egnet grunnlag til utrustning med innsatsbokser i høyde 31 mm på begge nivåene. Mellombunnen og enkelte innsatsbokser kan når som helst tas ut av T-BOXX G, slik at du har disse direkte for hånden når du kommer frem til arbeidsstedet.

T-BOXX G sørger for oversikt i din arbeidsdag! Takket være det transparente lokket av polykarbonat har du alltid oversikt over dine smådeler, og kan transportere disse sikkert og korrekt til alle arbeidssteder. Anordningen av innsatsboksene kan endres vilkårlig og du kan også til enhver tid ta ut enkelte innsatsbokser. Inndelingen av T-BOXX G med innsatsbokssettet gir deg god oversiktlighet over dine smådeler og forbruksmidler. T-BOXX G er likevel ikke bare et praktisk ordens- og transportsystem, men hjelper deg først og fremst til en effektiv arbeidsdag. På den ene siden sparer du deg for tidkrevende leting etter materialer og forbruksvarer, på den andre siden har du oversikt over dine smådeler til enhver tid, slik at du tidlig oppdager når du trenger etterfylling for å unngå nedetid.

På grunn av sin beskaffenhet av plast er T-BOXX G spesielt lette, robuste og slagfaste, og dermed egnet for alle bruksområder. Ved daglig håndtering er T-BOXX G et takknemlig hjelpemiddel, som med det gummierte håndtaket er komfortabel å bære og den store åpningsvinkelen til lokket gir uhindret tilgangen til dine materialer.

T-BOXX G kan integreres i alle Sortimo bilinnredninger og i WorkMo og hjelper deg dermed med gjennomgående transport av dine smådeler fra ditt lager, via din bil og helt fra til arbeidsstedet. T-BOXX G overbeviser i tillegg ved de allsidige bestykningsmulighetene. Med det nyttige innhengsadapteret kan man feste T-BOXX G problemfritt i ditt verksted, i lasterommet og på svingdørene til din bil. (Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Utvendige mål (LxBxH) 313 x 420 x 31 mm
Vekt 0,83 kg
Materiale(r) stål
Egnet for T-BOXX
T-BOXX 320
T-BOXX 330
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene