text.skipToContent text.skipToNavigation

T-BOXX G tom

Ref.nr.:  6000010978 | Match code: STB G LEER
 • Alltid oversikt over smådeler
 • Høy brukerkomfort
 • Kostnadsinnsparing pga. lang holdbarhet
 • Fleksibel takket være uttak av enkelte innsatsbokser
 • Farge
  coolgrey
 • Vekt
  1,46 kg
 • Mål (lxbxh)
  350 mm x 440 mm x 80 mm
 • På lager Klar til sending innen 10 - 12 arbeidsdager
NOK 505,88

ink. NOK 101,18 moms (netto NOK 404,70). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

En tom T-BOXX G kan du forme helt etter egne ønsker. Med de forskjellige innsatsbokser, innsatsbokssett, mellombunner samt Gedore-verktøyinnsatser er det ingen grenser for hvordan du kan forme innmaten.

T-BOXX G sørger for oversikt i din arbeidsdag! Takket være det transparente lokket av polykarbonat har du alltid oversikt over dine smådeler, og kan transportere disse sikkert og korrekt til alle arbeidssteder. Anordningen av innsatsboksene kan endres vilkårlig og du kan også til enhver tid ta ut enkelte innsatsbokser. Inndelingen av T-BOXX G med innsatsbokssettet gir deg god oversiktlighet over dine smådeler og forbruksmidler. T-BOXX G er likevel ikke bare et praktisk ordens- og transportsystem, men hjelper deg først og fremst til en effektiv arbeidsdag. På den ene siden sparer du deg for tidkrevende leting etter materialer og forbruksvarer, på den andre siden har du oversikt over dine smådeler til enhver tid, slik at du tidlig oppdager når du trenger etterfylling for å unngå nedetid.

På grunn av sin beskaffenhet av plast er T-BOXX G spesielt lette, robuste og slagfaste, og dermed egnet for alle bruksområder. Ved daglig håndtering er T-BOXX G et takknemlig hjelpemiddel, som med det gummierte håndtaket er komfortabel å bære og den store åpningsvinkelen til lokket gir uhindret tilgangen til dine materialer.

T-BOXX G kan integreres i alle Sortimo bilinnredninger og i WorkMo og hjelper deg dermed med gjennomgående transport av dine smådeler fra ditt lager, via din bil og helt fra til arbeidsstedet. T-BOXX G overbeviser i tillegg ved de allsidige bestykningsmulighetene. Med det nyttige innhengsadapteret kan man feste T-BOXX G problemfritt i ditt verksted, i lasterommet og på svingdørene til din bil. (Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 10,4
Farge coolgrey
Vekt 1,46 kg
Innvendig mål (lxbxh) 301,0 x 437,0 x 60,0 mm
Mål (lxbxh) 350 mm x 440 mm x 80 mm
Material(ien) PP
PC
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene