text.skipToContent text.skipToNavigation

Metallkoffert DM 352 inkl. skilleplate- og innsatsbokssett H63

Ref.nr.:  1000011060 | Match code: DM 352 TBL IB
 • Utstyrt med skilleplatesett, mellombunn og innsatsbokssett H63
 • Forenkling av arbeidet takket være enhåndsbetjening
 • Innvendig rom som kan tilpasses individuelt
 • Kan integreres i alle transportløsninger fra Sortimo
 • Skuminnlegg minimerer forstyrrende slamrelyder
 • Farge
  Blå
 • Vekt
  6 kg kg
 • Mål (lxbxh)
  440 x 365 x 175 mm
 • På lager Klar til sending innen 8 - 10 arbeidsdager
NOK 1 755,00
Din online prisfordel - sammenlignet med NOK 1 943,63

ink. NOK 351,00 moms (netto NOK 1 404,00). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

I den kraftige metallkofferten DM 352 inkl. skilleplate- og innsatsbokssettet H63 transporteres smådeler og verktøy både sikkert og ordentlig til alle dinr arbeidssteder. Denne metallkofferten har nemlig en øvre odel utstyrt med et innsatsbokssett (innsatsboksutrustning: 12x innsatsbokser 1x1 H63, 6x innsatsbokser 1x2 H63, 3x innsatsbokser 2x2 H63 og 2x innsatsbokser 2x3 H63 på mellombunn), slik at alle smådelene dine får plass på en ordentlig og oversiktlig måte. Med de medfølgende skilleveggene (4x skillevegger IB 1x0 H63 og 4x skillevegger IB 2x0 H63) kan innsatsboksene om ønskelig deles inn i flere rom. 

Anordningen av innsatsboksene kan endres vilkårlig, og du kan også til enhver tid ta ut enkelte innsatsbokser. Ut over dette gir innsatsboksene en god oversikt over dine smådeler og forbruksmateriale, slik at de er raskt tilgjengelig og at du til enhver tid har oversikt over beholdningen.

I nedre del av metallkofferten er det et skilleplatesett, som deler opp kofferten i fire rom. Arbeidsmidler og verktøy i forskjellige størrelser kan her oppbevares sikkert og transporteres skånende.

I sortimentet siden firmaets grunnleggelse i 1973 og likevel ikke utdatert – Sortimo metallkoffert. På grunn av den kontinuerlige videreutviklingen overbeviser klassikeren fra Sortimo som et pålitelig og praktisk ordningssystem. På grunn av ulike praktiske bestykningsalternativer med innsatsbokser, skilleplater eller skuminnlegg, samt at den leveres i fire forskjellige høyder, tilpasser metallkofferten seg individuelt til dine bransjespesifikke behov og dekker alle ønsker. Selv høy last og tungt utstyr er ingen begrensning når det gjelder funksjonalitet. Bærekomfort, praktisk enhåndsbetjening med 120 graders anslagsvinkel på lokket og det fleksible indre arrangementet gir maksimal forenkling av arbeidet. Metallkofferten kan problemfritt integreres i Sortimo bilinnredninger og WorkMo-moduler.

(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 12
Farge Blå
Vekt 6 kg kg
Innvendig mål (lxbxh) 421,0 x 316,0 x 166,0 mm
Mål (lxbxh) 440 x 365 x 175 mm
Dybde i mm 355 (Tiefe 4)
Material(ien) Stål
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dette nettstedet bruker cookies fra tredjepart for å analysere bruken av våre tilbud og tjenester, for å personalisere din online opplevelse og for å tilby deg interessant informasjon. Mer informasjonOK