text.skipToContent text.skipToNavigation

Metallkoffert DM 332 inkl. skilleplate- og innsatsbokssett H31

Ref.nr.:  1000011072 | Match code: DM 332 TBL IB
 • Utstyrt med skilleplatesett, mellombunn og innsatsbokssett H31
 • Forenkling av arbeidet takket være enhåndsbetjening
 • Innvendig rom som kan tilpasses individuelt
 • Kan integreres i alle transportløsninger fra Sortimo
 • Skuminnlegg minimerer forstyrrende slamrelyder
 • Farge
  Blå
 • Vekt
  4,8 kg
 • Mål (lxbxh)
  445 x 360 x 105 mm
 • På lager Klar til sending innen 8 - 10 arbeidsdager
NOK 1 325,00
Din online prisfordel - sammenlignet med NOK 1 467,88

ink. NOK 265,00 moms (netto NOK 1 060,00). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

I den kraftige metallkofferten DM 332 inkl. skilleplate- og innsatsbokssettet H31 transporteres smådeler og verktøy både sikkert og ordentlig til alle dinr arbeidssteder. Denne metallkofferten har nemlig en øvre odel utstyrt med et innsatsbokssett (innsatsboksutrustning: 18x innsatsbokser 1x1 H31, 9x innsatsbokser 1x2 H31 og 3x innsatsbokser 2x2 H31 på mellombunn), slik at alle smådelene dine får plass på en ordentlig og oversiktlig måte.

Anordningen av innsatsboksene kan endres vilkårlig, og du kan også til enhver tid ta ut enkelte innsatsbokser. Ut over dette gir innsatsboksene en god oversikt over dine smådeler og forbruksmateriale, slik at de er raskt tilgjengelig og at du til enhver tid har oversikt over beholdningen.

I nedre del av metallkofferten er det et skilleplatesett, som deler opp kofferten i fire rom. Arbeidsmidler og verktøy i forskjellige størrelser kan her oppbevares sikkert og transporteres skånende.

I sortimentet siden firmaets grunnleggelse i 1973 og likevel ikke utdatert – Sortimo metallkoffert. På grunn av den kontinuerlige videreutviklingen overbeviser klassikeren fra Sortimo som et pålitelig og praktisk ordningssystem. På grunn av ulike praktiske bestykningsalternativer med innsatsbokser, skilleplater eller skuminnlegg, samt at den leveres i fire forskjellige høyder, tilpasser metallkofferten seg individuelt til dine bransjespesifikke behov og dekker alle ønsker. Selv høy last og tungt utstyr er ingen begrensning når det gjelder funksjonalitet. Bærekomfort, praktisk enhåndsbetjening med 120 graders anslagsvinkel på lokket og det fleksible indre arrangementet gir maksimal forenkling av arbeidet. Metallkofferten kan problemfritt integreres i Sortimo bilinnredninger og WorkMo-moduler.

(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 12
Farge Blå
Vekt 4,8 kg
Innvendig mål (lxbxh) 421,0 x 316,0 x 94,0 mm
Mål (lxbxh) 445 x 360 x 105 mm
Dybde i mm 355 (Tiefe 4)
Material(ien) Stål
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dette nettstedet bruker cookies fra tredjepart for å analysere bruken av våre tilbud og tjenester, for å personalisere din online opplevelse og for å tilby deg interessant informasjon. Mer informasjonOK