text.skipToContent text.skipToNavigation

LS-BOXX 306 G inkl. 2 i-BOXXer 72 G

Ref.nr.:  6000011071 | Match code: LS 306 G +I-72+IB
 • Inkl. 2 i-BOXXer med innsatsbokssett 10 stk. H63
 • Kan tilpasses bransjespesifikke krav
 • Stablingsbar takket være innovativt klikksystem
 • Kan integreres i alle transportløsninger fra Sortimo
 • Profesjonelt utseende hos kunden
 • Farge
  coolgrey
 • Vekt
  6,84 kg
 • Mål (lxbxh)
  357 mm x 442 mm x 322 mm
 • På lager Klar til sending innen 10 - 12 arbeidsdager
NOK 2 015,00
Din online prisfordel - sammenlignet med NOK 2 517,00

ink. NOK 403,00 moms (netto NOK 1 612,00). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Denne LS-BOXXen 306 G er beskyttet med to i-BOXXer 72 G, og gir deg ulike oppbevaringsmuligheter for en sikker og oversiktlig transport. I det øvre området til basisbeholderen kan du plassere verktøy eller maskiner, og innskyvingsdelene med styreskinner som ligger under dette er utstyrt med to i-BOXXer 72 G samt innsatsbokser.
(Innsatsbokssettet består av: 1x innsatsboks 1,5x5 H63 inkl. 2 skillevegger, 3x innsatsbokser 1x1 H63, 2x innsatsbokser 1x2 H63, 2x innsatsbokser 2x2 H63, 1x innsatsboks 2x3 H63, 1x innsatsboks 1x4 H63, 2x skillevegger IB 1x0 H63, 2x skillevegger IB 2x0 H63)
i-BOXXene 72 inkl. innsatsbokssettet er små og smarte løsninger for sortering og sikker transport av smådeler. På bruksstedet har du dermed, i tillegg til maskinene og verktøyet ditt, også alltid tilgang til egnede festematerialer og arbeidsredskaper. Den gode organiseringen sparer deg for løpeturer og letetid, og etterlater et perfekt organisert inntrykk hos kunden. Den store fordelen med i-BOXXene 72 G: De har gjennomsiktig lokk, slik at innholdet alltid kan ses og du alltid har full oversikt over materialbeholdningen. Denne strukturerte arbeidsmåten vil ikke bare lette din arbeidsdag, men også gjøre inntrykk på kundene dine.

I den robuste LS-BOXX G transporterer du ditt verktøy, materialer, kundeplaner og arbeidsredskaper sikkert og ordentlig til alle arbeidssteder. Den er den optimale mobilitets- og oppbevaringsløsningen for håndverk, industri, service- og tjenesteytingsselskaper. Med forskjellige bestykningsmuligheter kan du tilpasse LS-BOXX G avhengig av bruksformål til dine bransjespesifikke krav. I øvre del av basisbeholderen kan for eksempel boremaskiner, stikksager eller andre elektriske apparater plasseres.
Du kan bestykke din LS-BOXX G individuelt med forskjellige innskyvingsmuligheter, hvor du kan lagre og transportere smådeler eller verktøy oversiktlig.

Følgende kombinasjoner er mulige:
2 x i-BOXX 72 G
2 x LS-skuff 72 G
1 x i-BOXX 72 og 1 x LS-skuff 72 G

På arbeidsplassen har du dermed i tillegg til dine maskiner og verktøy, også alltid de egnede festematerialene og arbeidsredskapene tilgjengelige. Med den gode organiseringen sparer du deg løpeturer og leting, og etterlater et perfekt organisert inntrykk hos kunden.

Som hele L-BOXX-familien er også LS-BOXX G rettet mot å forenkle forløpet av en mobil arbeidsdag innenfor håndverk og service, og optimere orden, sikkerhet og økonomi. Med det intelligente klikksystemet kan du enkelt forbinde LS-BOXXer G med hverandre og skille de fra hverandre igjen med et tastetrykk, naturligvis er det også mulig å låse sammen med alle L-BOXXer. De er laget av støt- og slagfast ABS-plast og kan selvsagt integreres sømløst i Sortimo bilinnredninger. På grunn av fargegivingen er LS-BOXX G4 ufølsom mot smuss og de gir alltid dine kunder et positivt og profesjonelt. Robuste lås, integrert plast-bærehåndtak i lokket og forskjellige bestykningsmuligheter, avhengig av bransjespesifikt bruksområde, er kun noen fordeler ved LS-BOXX G.

Også partnere som BOSCH, Gedore, Förch og fischer bruker Sortimo L-BOXX-familien som pakning for sine maskiner, verktøy og forbruksmidler, som selvsagt har de samme egenskapene, som for eksempel klikksystemet. Dermed nyter du godt av et enhetlig og kompatibelt mobilitetskonsept, som tilbys av L-BOXX-familien.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Farge coolgrey
Vekt 6,84 kg
Innvendig mål (lxbxh) 311,0 x 378,0 x 99,5 mm
Mål (lxbxh) 357 mm x 442 mm x 322 mm
Material(ien) ABS
PA6
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene