text.skipToContent text.skipToNavigation

LS-BOXX 306 G inkl. 2 LS-skuffer 72 G

Ref.nr.:  6000011069 | Match code: LS 306 G +2 LS-S
 • Inkl. 2 LS-skuffer 72 G
 • Kan tilpasses bransjespesifikke krav
 • Stablingsbar takket være innovativt klikksystem
 • Kan integreres i alle transportløsninger fra Sortimo
 • Profesjonelt utseende hos kunden
 • Farge
  coolgrey
 • Vekt
  4,9 kg
 • Mål (lxbxh)
  445 x 360 x 410 mm
 • På lager Klar til sending innen 8 - 10 arbeidsdager
NOK 1 545,00
Din online prisfordel - sammenlignet med NOK 1 712,88

ink. NOK 309,00 moms (netto NOK 1 236,00). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Denne LS-BOXXen 306 G er beskyttet med to LS-skuffer 72 G, og gir deg ulike oppbevaringsmuligheter for en sikker og oversiktlig transport av ditt verktøy, dine materialer og arbeidsredskaper til det respektive arbeidsstedet. Den er den optimale mobilitets- og oppbevaringsløsningen for håndverk, industri, service- og tjenesteleverandører. Dermed kan du legge verktøy eller maskiner i den øvre delen av basisbeholderen.

Innskyvingsdelene med styreskinner som ligger under dette, er utstyrt med to LS-skuffer 72 G (høyde 72 mm). Verktøy og arbeidsredskaper kan oppbevares og transporteres sikkert til arbeidsplassen. Du har alltid materialene dine oversiktlig sortert, slik at du unngår å glemme nødvendig verktøy eller maskiner. Utover dette gir LS-skuffen deg alltid rask tilgang til innholdet pga. uttrekksfunksjonen, og du kaster ikke bort verdifull tid når du er ute på kundebesøk.

I den robuste LS-BOXX G transporterer du ditt verktøy, materialer, kundeplaner og arbeidsredskaper sikkert og ordentlig til alle arbeidssteder. Den er den optimale mobilitets- og oppbevaringsløsningen for håndverk, industri, service- og tjenesteytingsselskaper. Med forskjellige bestykningsmuligheter kan du tilpasse LS-BOXX G avhengig av bruksformål til dine bransjespesifikke krav. I øvre del av basisbeholderen kan for eksempel boremaskiner, stikksager eller andre elektriske apparater plasseres.
Du kan bestykke din LS-BOXX G individuelt med forskjellige innskyvingsmuligheter, hvor du kan lagre og transportere smådeler eller verktøy oversiktlig.

Følgende kombinasjoner er mulige:
2 x i-BOXX 72 G
2 x LS-skuff 72 G
1 x i-BOXX 72 og 1 x LS-skuff 72 G

På arbeidsplassen har du dermed i tillegg til dine maskiner og verktøy, også alltid de egnede festematerialene og arbeidsredskapene tilgjengelige. Med den gode organiseringen sparer du deg løpeturer og leting, og etterlater et perfekt organisert inntrykk hos kunden.

Som hele L-BOXX-familien er også LS-BOXX G rettet mot å forenkle forløpet av en mobil arbeidsdag innenfor håndverk og service, og optimere orden, sikkerhet og økonomi. Med det intelligente klikksystemet kan du enkelt forbinde LS-BOXXer G med hverandre og skille de fra hverandre igjen med et tastetrykk, naturligvis er det også mulig å låse sammen med alle L-BOXXer. De er laget av støt- og slagfast ABS-plast og kan selvsagt integreres sømløst i Sortimo bilinnredninger. På grunn av fargegivingen er LS-BOXX G4 ufølsom mot smuss og de gir alltid dine kunder et positivt og profesjonelt. Robuste lås, integrert plast-bærehåndtak i lokket og forskjellige bestykningsmuligheter, avhengig av bransjespesifikt bruksområde, er kun noen fordeler ved LS-BOXX G.

Også partnere som BOSCH, Gedore, Förch og fischer bruker Sortimo L-BOXX-familien som pakning for sine maskiner, verktøy og forbruksmidler, som selvsagt har de samme egenskapene, som for eksempel klikksystemet. Dermed nyter du godt av et enhetlig og kompatibelt mobilitetskonsept, som tilbys av L-BOXX-familien.

(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Farge coolgrey
Vekt 4,9 kg
Innvendig mål (lxbxh) 378,0 x 311,0 x 99,5 mm
Mål (lxbxh) 445 x 360 x 410 mm
Material(ien) ABS
PA6
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dette nettstedet bruker cookies fra tredjepart for å analysere bruken av våre tilbud og tjenester, for å personalisere din online opplevelse og for å tilby deg interessant informasjon. Mer informasjonOK