text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 374 G inkl. silikonpatroninnsats

Ref.nr.:  1000011248 | Match code: LB 374 G SIKE SET
 • Inkl. 2 silikonpatroninnsatser
 • Stablingsbar takket være innovativt klikksystem
 • Høy brukerkomfort
 • Kan integreres i bilinnredninger
 • Profesjonelt utseende hos kunden
 • Mål (lxbxh)
  357 mm x 442 mm x 389 mm
 • Vekt
  3,51 kg
 • Farge
  Coolgrey
 • På lager Klar til sending innen 8 - 10 arbeidsdager
NOK 1 920,25

ink. NOK 384,05 moms (netto NOK 1 536,20). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Denne L-BOXX 374 G er utstyrt med to silikonpatroninnsatser som gir oppbevaringsmuligheter for 26 patroner (Ø = 53 mm) totalt. Dermed kan silikonpatronene transporteres ryddig og fremfor alt beskyttet. Innsatsene muliggjør en rask oversikt over de forskjellige silikonpatronene, så kaster du ikke bort verdifull tid på arbeidsstedet. Du har alltid kontroll på beholdningen, og kan foreta etterbestillinger til riktig tid. Denne strukturerte arbeidsmåten vil ikke bare lette din arbeidsdag, men også gjøre inntrykk på kundene dine.

I den robuste L-BOXX 374 G transporterer du ditt verktøy, materialer, kundeplaner og arbeidsredskaper sikkert og ordentlig til alle arbeidssteder. Den er den optimale mobilitets- og oppbevaringsløsningen for håndverk, industri, service- og tjenesteytingsselskaper. Med de forskjellige bestykningsmulighetene kan du tilpasse L-BOXX 374 G avhengig av bruksformål til dine bransjespesifikke krav.

De kraftige og lette L-BOXX 374 G er laget av støt- og slagfast ABS-plast, de beskytter innholdet mot skader og vannsprut, har to lås og lokket kan belastes med opp til 85 kg, slik at du også kan bruke L-BOXX G som trinn. På grunn av fargegivingen er L-BOXX G ufølsom mot smuss og de gir alltid dine kunder et positivt og profesjonelt.

Med det ergonomisk utformede bærehåndtaket i lokket kan L-BOXX 374 G håndteres fleksibelt og komfortabelt. Spesielt praktisk er klikksystemet, som gjør a t du på sekunder kan forbinde så mange L-BOXXer med hverandre som du ønsker, og deretter transportere de samlet. Dette sparer det tid og krefter, da det å løpe flere ganger fram og tilbake mellom bilen og arbeidsstedet ikke lenger er nødvendig med L-BOXX-familien. På arbeidsstedet kan L-BOXXene skilles fra hverandre igjen kun med et tastetrykk, slik at du kan starte med ditt arbeid, raskt og perfekt organisert. Denne strukturerte arbeidsmåten vil ikke bare lette din arbeidsdag, men også gi inntrykk på dine kunder.

L-BOXX 374 G kan selvsagt integreres i alle Sortimo bilinnredninger, slik at dine verktøy og arbeidsmaterialer også under kjøring er stuet sikkert og ordentlig under kjøring, og er lett tilgjengelig ved ankomst.

L-BOXX 374 G leveres eksklusivt fra Sortimo. Den er kompatibel med hele L-BOXX-familien, som omfatter L-BOXXer G4 og L-BOXXene fra våre partnere som for eksempel BOSCH, Gedore, Förch og fischer. For deg gir dette den klare fordelen at du med alle L-BOXXer bruker et system, som både i kjøretøyet, og på brukerstedet, utgjør et enhetlig mobilitetskonsept, og som dermed letter arbeidet ditt.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Mål (lxbxh) 357 mm x 442 mm x 389 mm
Innvendig mål (lxbxh) 294,0 mm x 378,0 mm x 337,5 mm
Vekt 3,51 kg
Material(ien) PE
ABS
PA6
Farge Coolgrey
Variant inkl. skuminnlegg
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene