text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 238 G Verktøykort 2 Sk.v sett 3F

Ref.nr.:  1000011233 | Match code: LB 238 G WK2 3F
 • Inkl. skilleplatesett 3F og verktøylomme 2
 • Stablingsbar takket være innovativt klikksystem
 • Kan integreres i alle transportløsninger fra Sortimo
 • Profesjonelt utseende hos kunden
 • Personalisering takket være etiketter med fargekode
 • Mål (lxbxh)
  357 mm x 442 mm x 253 mm
 • Vekt
  4,97 kg
 • Farge
  Coolgrey
 • På lager Klar til sending innen 8 - 10 arbeidsdager
NOK 2 702,63

ink. NOK 540,53 moms (netto NOK 2 162,10). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Denne L-BOXX 238 G er utstyrt med skilleplatesettet 3F for å muliggjøre en inndeling i tre rom på tvers av L-BOXXen. Større verktøy og arbeidsredskaper kan oppbevares og transporteres sikkert i de inndelte rommene. Inndelingen sørger for orden, og dermed også tidsbesparelse under arbeidet, ettersom lange letetider faller bort. Verktøylommen 2 montert i lokket utvider L-BOXXen med flere ryddige løsninger for verktøyet ditt. Verktøylommen gjør L-BOXX 238 G til en verktøy- og servicekoffert hvor alt verktøy er sortert oversiktlig og raskt tilgjengelig fra første stund. Gummisløyfene og rommene i verktøylommen 2 gir optimale oppbevaringsmuligheter for håndverktøy som skrutrekkere, tenger m.m. Verktøyet er dermed alltid lett tilgjengelig, og du ser enkelt om alt verktøyet er på plass. Denne strukturerte arbeidsmåten vil ikke bare lette din arbeidsdag, men også gjøre inntrykk på kundene dine.

I den robuste L-BOXX 238 G transporterer du ditt verktøy, materialer, kundeplaner og arbeidsredskaper sikkert og ordentlig til alle arbeidssteder. Den er den optimale mobilitets- og oppbevaringsløsningen for håndverk, industri, service- og tjenesteytingsselskaper. Med de forskjellige bestykningsmulighetene kan du tilpasse L-BOXX 238 G avhengig av bruksformål til dine bransjespesifikke krav.

De kraftige og lette L-BOXX 238 G er laget av støt- og slagfast ABS-plast, de beskytter innholdet mot skader og vannsprut, har to lås og lokket kan belastes med opp til 85 kg, slik at du også kan bruke L-BOXX G som trinn. På grunn av fargegivingen er L-BOXX 238 G ufølsom mot smuss og de gir alltid dine kunder et positivt og profesjonelt.

Med det ergonomisk utformede bærehåndtaket i lokket kan L-BOXX 238 G håndteres fleksibelt og komfortabelt. Spesielt praktisk er klikksystemet, som gjør a t du på sekunder kan forbinde så mange L-BOXXer med hverandre som du ønsker, og deretter transportere de samlet. Dette sparer det tid og krefter, da det å løpe flere ganger fram og tilbake mellom bilen og arbeidsstedet ikke lenger er nødvendig med L-BOXX-familien. På arbeidsstedet kan L-BOXXene skilles fra hverandre igjen kun med et tastetrykk, slik at du kan starte med ditt arbeid, raskt og perfekt organisert. Denne strukturerte arbeidsmåten vil ikke bare lette din arbeidsdag, men også gi inntrykk på dine kunder.

L-BOXX 238 G kan selvsagt integreres i alle Sortimo bilinnredninger, slik at dine verktøy og arbeidsmaterialer også under kjøring er stuet sikkert og ordentlig under kjøring, og er lett tilgjengelig ved ankomst.

L-BOXX 238 G leveres eksklusivt fra Sortimo. Den er kompatibel med hele L-BOXX-familien, som omfatter L-BOXXer G4 og L-BOXXene fra våre partnere som for eksempel BOSCH, Gedore, Förch og fischer. For deg gir dette den klare fordelen at du med alle L-BOXXer bruker et system, som både i kjøretøyet, og på brukerstedet, utgjør et enhetlig mobilitetskonsept, og som dermed letter arbeidet ditt.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Mål (lxbxh) 357 mm x 442 mm x 253 mm
Innvendig mål (lxbxh) 304,0 mm x 378,0 mm x 200,5 mm
Vekt 4,97 kg
Material(ien) Aluminium
ABS
PA6
Farge Coolgrey
Maksimal last i kg 12
Maksimal lokklast i kg 85
Variant mit Trennblechen
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene