text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 102 G4 ink. IBS 9St. H63 + label

Ref.nr.:  1000012158 | Match code: LB 102 G4 AKTION
 • Inkl.innsatsbokssett med skillevegger
 • Inkl merkeetiketter for innsatsbokser
 • Inkl.lokkinnlegg
 • Mål (lxbxh)
  444 mm x 360 mm x 118 mm
 • Vekt
  2,75 kg
 • Farge
  Coolgrey
 • Kommer snart Klar til sending innen 8 - 10 arbeidsdager
NOK 1 426,38

ink. NOK 285,28 moms (netto NOK 1 141,10). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Denne L-BOXX 102 G4 er utstyrt med et innsatssett som gir deg 9 oppdelingsmuligheter for sikker og ordentlig transport av smådelene dine. Integrerte skilleveggføringer (fra størrelse 1x2 på innsatsboksen) i kombinasjon med de skilleveggene som er inneholdt i settet muliggjør de ytterligere individuelle oppdelingsmulighetene og gjør dem enda mer fleksible og effektive.
(Innsatsbokssettet består av: 2x innsatsboks Ux6 H63 inkl. 2 skillevegger, 2x innsatsboks 1x1 H63, 1x innsatsboks 1x2 H63, 1x innsatsboks 1x4 H63, 1 x innsatsboks 2x2 H63, 1x innsatsboks 2x3 H63, 1x innsatsboks 2x6 H63,2x skillevegg IB 1x0 H63, 6x skillevegg IB 2x0 H63.)
Med innsatsboksene fra Sortimo tar du vare på smådelene dine og du har alltid oversikt over forbruksmidler som skruer, plugger osv . Du kan endre arrangementet som du vil og det er også mulig å fjerne innsatsbokser enkeltvis. Lokkinnlegget av hardskum lukker innsatsboksene på oversiden og hindrer at innholdet i dem blandes.

For optimal organisering i BOXX-systemet er tekstetiketter inkludert i leveransen. Med tekstetikettene mySortimo labels kan du merke dine innsatsbokser individuelt og komfortabelt. Dermed har du alltid en optimal oversikt over innholdet. I tillegg optimeres anskaffelsesprosessen, da manglende materiale registreres tidlig og enkelt. Sortimo fargekode kan fortsatt overføres via etikettene til de nye innsatsboksene i trendfargen coolgrey (kald grå) og muliggjør dermed en effektiv visuell identifisering. Etikettene kan med en gratis PDF-mal skrives raskt og enkelt ut på din laserskriver. Tekstetikettene er laget av rivefast og fuktighetsbestandig materiale, har en kraftig hefteevne og garanterer dermed spesielt lang holdbarhet.

Et mySortimo labels blandet etikettark for innsatsbokser inneholder tekstetiketter i formatet 35 mm x 40 mm (limt 35 mm x 20 mm) i seks forhåndstrykte farger. Med dem kan alle de 30 innsatsboksene merkes.

En etikettmal til etikettarkene er tilgjengelig her for gratis nedlasting: 

www.mysortimo.de/labels

 

Arket som medfølger inneholder følgende antall tekstetiketter:

- 5 stk. rød etikett

- 5 stk. gul etikett

- 5 stk. oransje etikett

- 5 stk. lysegrønn etikett

- 5 stk. mørkegrønn etikett

- 5 stk. blå etikett

 

L-BOXX G4 er den optimale mobilitets- og oppbevaringsløsningen for håndverk, industri, service- og tjenesteytingsselskaper. Transporter ditt verktøy, materialer, kundeplaner eler arbeidsredskaper alltid sikkert og ordentlig til ditt arbeidssted. L-BOXX G4 er kompatibel med alle L-BOXXer, L-BOXXer G og resten av L-BOXX-familien. Den optimerte formgivingen gir deg mer lagerplass ved like store yttermål og den gjennomgående bikakestrukturen øker stabiliteten til boksbunnene.
De kraftige og lette L-BOXX G4 er laget av støt- og slagfast ABS-plast og beskytter innholdet mot skader og vannsprut. Lokket kan belastes opp til 85 kg, slik at L-BOXX G4 også kan brukes som trinn. Det moderne og tiltalende designet gir dine kunder et positivt og profesjonelt inntrykk. På grunn av fargegivingen er L-BOXX G4 ufølsom mot smuss, de glatte, avrundede kantene reduserer smussavleiringer og gir ved behov en rask og enkel rengjøring.
Spesielt praktisk er klikksystemet, som du kan betjene med en hånd. Du kan på sekunder forbinde så mange L-BOXXer med hverandre som du ønsker, og deretter transportere de samlet. Dette sparer det tid og krefter, da det å løpe flere ganger fram og tilbake mellom bilen og arbeidsstedet ikke lenger er nødvendig med L-BOXX-familien. Når du har ankommet på arbeidsstedet kan L-BOXXene skilles fra hverandre igjen raskt og enkelt med et tastetrykk. Lokket BOXXene kan til enhver tid åpnes, også i sammensatt tilstand, og du har umiddelbar og omfattende tilgang til innholdet i de sammensatte BOXXene. Dermed er du alltid perfekt organisert og kan starte med arbeidet umiddelbart. I tillegg er det mulig med tyverisikring – ved hjelp av en stålvaier – av samtlige BOXXer samlet. Dette sørger ikke bare for økt komfort, men sparer det også verdifull tid, da du ikke lenger må låse hver BOXX enkeltvis. Selvsagt kan du også låse de enkelte BOXXene med et lås.
De to stabile og ergonomisk utformede håndtakene i lokket og på forsiden gir god bærekomfort ved håndtering, og på grunn av den optimerte vekten til L-BOXX G4 bruker du ikke unødvendig med krefter ved transport til arbeidsstedet. Den optimerte låsefunksjonen til bærehåndtaket hindrer forstyrrende slamrelyder fra lasterommet og gjør det mulig med en avslappende kjøring.
Den komfortable håndteringen vises låsingen, som du uten problem kan åpne og lukke også med hansker.
For bedre oversikt kan du på hele sortimentet med Sortimo kofferter og BOXXer sette på tekstetiketter, der du med fargekoder og innholdsbeskrivelse optimerer dine arbeidstrinn og minimerer letingen etter det aktuelle verktøyet eller gjenstanden. Denne strukturerte arbeidsmåten vil ikke bare lette din arbeidsdag, men også gi inntrykk på dine kunder.
Takket være det integrerte innsatsboksrasteret i boksbunnen kan man anordne innsatsbokser individuelt innvendig, og bestykningsmuligheter avhengig av bruken for dine bransjespesifikke krav.
L-BOXX G4 leveres eksklusivt fra Sortimo og kan selvsagt integreres i alle Sortimo bilinnredninger, slik at ditt verktøy og arbeidsmaterialer er stuet sikkert og ordentlig under kjøring, og er lett tilgjengelig ved ankomst. I tillegg er L-BOXX G4 kompatibel med hele L-BOXX-programmet og dermed også til de som brukes av våre partnere som BOSCH, Gedore, Förch og fischer og som emballasje for deres maskiner, verktøy og forbruksmidler. For deg gir dette den klare fordelen at du med alle L-BOXXer bruker et system, som både i kjøretøyet, og på brukerstedet, utgjør et enhetlig mobilitetskonsept, og som dermed letter arbeidet ditt.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Mål (lxbxh) 444 mm x 360 mm x 118 mm
Innvendig mål (lxbxh) 311,0 mm x 377,0 mm x 70,0 mm
Vekt 2,75 kg
Material(ien) ABS
PA6
Farge Coolgrey
Maksimal last i kg 12
Maksimal lokklast i kg 85
Variant inkl. innsatsbokssett
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene