Fill out my online form.

Med Sortimo inlays, gjenoppfinner SAIT France demonstrasjons-kjøretøyet

Da Christophe Chrétien, direktør i SAIT France, kontaktet Sortimo for å få innredet en demo-bil med et reolsystem, oppsto det en ny utfordring, og det var nødvendig å komme med et layoutkonsept som ville imponere deres profesjonelle kunder.

SAIT France er ledende innen produksjon av agglomererte slipemidler, som har vært i drift i mer enn 50 år. De er en viktig leverandør innen tekniske slipemidler. Selskapet er en av de fem største leverandørene av slipemidler i Frankrike. Deres distribusjons-nettverk har over 9,000 kunder i deres portefølje; i fire store produktkategorier som inkluderer slipemidler for: metall, tre, konstruksjon og bilreparasjon.

Christophe Chrétien ga en ganske enkel spesifikasjon, og stolte på vår ekspertise for en god løsning. Han ville ha arbeidsbenker høye nok til produktpresentasjoner og til utstilling av brosjyrer. Kraftig, og god belysning for presentasjoner og en integrert elektrisk tilførsel i bilen for demonstrasjoner med maskiner.

Originaliteten til Sortimo-forslaget, var å tenke som om kunden var en gullsmed, og å foreslå bruk av flere skuffer utstyrt med individuelle skuminnlegg, der SAIT-produkter kunne fremheves og presenteres på en eksklusiv måte.

Etter å ha definert kundens ønsker og innholdet i hver skuff, ble hvert skuminnlegg deretter designet med utskjæringer i samsvar med formen på deres SAIT-produkter.

Sirkulære utskjæringer er laget for skivene i forskjellige størrelser. Perforeringer er laget for roterende børster av alle typer. I tillegg er navnet på selskapet: SAIT France, inngravert på hvert eneste skuminnlegg.

For å designe og tilpasse skuminnleggene, var metoden den samme som for tilpasningen av innlegg til verktøy. Produktene ble fotografert og bildene ble lastet opp til mySortimo inlays plattformen, som innleggene ble designet på.

For runde former gjorde det integrerte grafikkverktøyet det mulig å lage sirkulære utskjæringer som passet perfekt til produktene.

Bilen kjører på franske veier hele uken for å delta på «Tekniske Dager» i profesjonelle verktøy- og industributikker. Det gjør det også mulig å utføre fullstendige produktpresentasjoner og demonstrasjoner for store kunder.

Presentasjonen av produktene er svært overbevisende, fordi den utføres i et kjøretøy som er utstyrt på samme måte som kjøretøyet til profesjonelle håndverkere som skal bruke produktene våre. Vi ønsker å fremheve kvaliteten på våre produkter, og hva er da bedre enn en Sortimo-innredning for å formidle profesjonalitet.

Christophe CHRETIEN Administrerende direktør SAIT France

Legg inn kommentar

Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.
Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.
Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.

* merkede felter er obligatoriske

Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.

0 kommentarer

  • Det finnes ingen kommentarer ennå, så vær førstemann ut!
    Vi er glade for din tilbakemelding om dette innlegget.