Fill out my online form.

Den nye VW Caddy – slik får du et maksimum av lastekapasitet

På slutten av fjoråret presenterte Volkswagen nyttekjøretøyer den nye Caddy (Maxi). Vi har nå sett på den litt nærmere og viser deg med dette bidraget hvorfor den nye Caddy er det ideelle kjøretøyet for håndverkeren.

“Klart til alt som kommer!” Dette lover Volkswagen nyttekjøretøyer alle som bestemmer seg for 5. generasjon Caddy. Med den nye Caddy forblir riktignok ingen ønsker uoppfylt, og det ser ut som om VW har den riktige modellen i porteføljen for ethvert behov: Caddy Life som familiebil, Caddy California for alle som elsker friheten, Caddy MOVE for den unge, hippe urbane generasjonen eller til slutt Caddy Cargo til yrkesbruk.

Mange tekniske finesser som en induktiv ladestasjon til mobilen, Keyless Access, den elektriske drahjelpen til sidedøren samt innovative kjøreassistansesystemer sørger for enda mer komfort og en dynamisk kjøreopplevelse.

Det som interesserer oss først og fremst er hvilke muligheter Caddy Cargo gir håndverkerne og serviceteknikerne, og om den også her er klar for de daglige utfordringene i yrkeshverdagen.

Den nye Caddy Cargo for håndverk og service

Vi er klare over at vi har å gjøre med et kompakt, lite transportkjøretøy som ikke kan måle seg med Crafter, men som kan få plass til materialer med en intelligent innredning, som ellers ville fylle opp en uryddig T6. Volkswagen nyttekjøretøy har dessuten produsert den nye Caddy på den modulære tverrgående plattformen (MQB-plattform), slik at den automatisk er større enn forgjengermodellen og gir plass til hele to europaller i lasterommet – uten at hyllene må demonteres, så klart. Dermed har Caddy hele 3,1 m³ oppbevaringsplass,Caddy Maxi har 3,7 m³.

Håndverkere disponerer dermed et ekstra stort lasterom (1 797 mm lasteromlengde i Caddy og 2 150 mm i Caddy Maxi) som i kombinasjon med en Sortimo bilinnredning kan innredes optimalt, slik at lastevolumet kan utnyttes fullstendig og med profesjonell lastsikring på grunn av praktiske dobbeltbunnløsninger eller hyller for tung last.

For å gi deg en nærmere idé om lasterommets kapasitet har vi bygge ut den nye Caddy (kort akselavstand) med en undergulvløsning samt en SR5 hylle eksemplarisk for elektrobransjen. Vi vil her ikke skjule parallellen – 5. generasjon Caddy i kombinasjon med SR5, 5. generasjon bilinnredning – Det matcher! 😊

Men, én ting ad gangen:

I vårt modelleksempel har vi drevet med nedskalering. Det betyr at vi har integrert en bilinnredning som omtrent kan ta imot et transportvolum der man ellers måtte velge neste større kjøretøykategori. Hvorfor? Helt klart, et lite transportkjøretøy er billigere i innkjøp og smidigere på veien. Å kjøre inn i underjordiske parkeringsanlegg i bykjerner eller selve parkeringen er tydelig enklere enn ved større transportere.

Caddy Cargo er med én innredning utstyrt på flere plan. Nede finnes store skuffer som heter Jumob-Unit. For kompakte små transportkjøretøyer som Caddy Cargo er Jumbo-Unit et egnet hjelpemiddel for å få utnytte lasterommet maksimalt. Denne er montert som undergulvløsning på langs og på tvers i vår Caddy, og gir dermed oppbevaringsmuligheter frem til den siste vinkelen i kjøretøyet.

Lasting og losshing av tunge apparater eller maskiner på inntil 100 kg er med det brede uttrekket spesielt ergonomisk og skånsom for ryggen, lastegodset ditt er oppbevart plassbesparende og samtidig sikkert, og lastingen kan utføres via bak- eller sidedørene.

VW Caddy med Jumo-Unit

På Jumbo-Units er Caddy Cargo utstyrt med SoboPro lastsikringsgulv som, takket være integrerte gulvsurrepunkter, gir håndverkeren en profesjonell lastsikringspakke – det velprøvde ProSafe systemet. På denne måten kan større gjenstander eller maskiner som det ikke er plass til i bilinnredningen, surres fast på gulvet på en fleksibel og enkel måte. Mellom kjøretøyhyllene er det fortsatt plass til en europall.

SoboPro er lett å rengjøre, sklisikker når der er vått og sammen med veggkledningen bidrar det til å bevare kjøretøyets verdi.

Jumbo-Units er tildekket av SoboPro-gulvet og kombineres på en smart måte med SR5 samtidig som bilinnredningen også bidrar til å utnytte lasterommet til Caddy Cargo på en optimal måte og til å strukturere arbeidshverdagen på en optimal måte.

De oversiktlige hyllene og skuffene gir en optimal oversikt og oppbevaringsmuligheter og gir deg rask tilgang til verktøy, arbeids- og forbruksmaterialer du har med. Dette sparer deg for mye letetid og du blir på denne måten mye mer effektiv og produktiv i yrkeshverdagen.

De blikkbelagde sidehengslede dørene til Caddy skjuler innsyn til det dyre verktøyet og maskinene i lasterommet og er dermed en virksom beskyttelse mot tyver.

Sortimo løsninger for din VW Caddy

Beskrivelsen av utbyggingne av Caddy Cargo er kun et eksempel. Selvfølgelig får du hos Sortimo skreddersydde Globelyst4 og SR5 løsninger for Caddy eller Caddy Maxi som er tilpasset dine behov og din bransje.

Våre salgseksperter lager gjerne et komplett lastromkonsept for din nye Caddy: Fra gulv- og veggkledningen via bilinnredningen til takstativet.

Utover det kan du supplere kjøretøyet ditt individuelt med ekstra, bransjespesifikt tilbehør. For eksempel med AutoAssistent-en som mobilt kontor.

Den praktiske sorteringshjelpen på passasjersetet rydder mapper, brosjyrer eller drikkeflaser i den åpne hyllen og funger samtidig som skriveunderlag for mindre skrivearbeider direkte i kjøretøyet.

AutoAssistent festes raskt og sikkert i din Caddy med trepunktssikkerhetsbeltet og er i tillegg kompatibel med den nye produktlinjen ProClick.

F.o.m. juni er den nye Caddy og Caddy Maxi også tilgjengelig i konfiguratoren mySortimo configuration, slik at du kan designe din individuelle SR5 bilinnredning ganske enkelt selv online, bestille direkte og kan få montert den i en Sortimo filial eller en stasjon i nærheten av deg.

Vår konklusjon

Den nye VW Caddy viser seg som et ekte plassvidunder i segmentet kompakte nyttekjøretøyer. Med sine kompakte utvendige mål som gjør at den ser smidig, liten og strømlinjeformet ut, er den mer bil enn transporter og ideell som en smidig og rask bybil. Samtidig gir lasterommet med intelligent bilinnredning tilstrekkelig plass til materialene til det daglige behovet.

Sammenlignet med et stort nyttekjøretøy som for eksempel VW Crafter har man sikkert mindre problemer med Caddy når man skal lete etter en parkeringsplass i urbane strøk og innkjøringer til underjordiske parkeringsanlegg skulle heller ikke være noe problem. Likevel er alt som er viktig om bord.

Legg inn kommentar

Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.
Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.
Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.

* merkede felter er obligatoriske

Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.

0 kommentarer

  • Det finnes ingen kommentarer ennå, så vær førstemann ut!
    Vi er glade for din tilbakemelding om dette innlegget.